DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
ALTIN
2.496,45
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Yağmurlu
13°C
İstanbul
13°C
Yağmurlu
Cumartesi Parçalı Bulutlu
19°C
Pazar Az Bulutlu
20°C
Pazartesi Az Bulutlu
21°C
Salı Az Bulutlu
23°C

29 Ekim coşkusu İstinyePark İzmir’de doyasıya yaşanacak

Cumhuriyetimizin 99’uncu yaşı, İzmir Devlet Opera ve Balesi ile  İstinyePark İzmir’de kutlanacak.

29 Ekim coşkusu İstinyePark İzmir’de doyasıya yaşanacak
27.10.2022 13:10
281
A+
A-

Cumhuriyetimizin 99’uncu yaşı, İzmir Devlet Opera ve Balesi ile  İstinyePark İzmir’de kutlanacak.

 

Bir yıl önce kapılarını ziyaretçilerine açan, ilk günden bu yana gerek yeme- içme, alışveriş ve eğlence durakları gerekse düzenlediği etkinliklerle kentin ve yaşamın nabzını tutan İstinyePark İzmir kısa sürede İzmir’in ve Ege Bölgesi’nin gözdesi haline geldi.

 

Birinci yaşını geçtiğimiz gün gerçekleştirdiği etkinliklerle coşkuyla kutlayan İstinyePark İzmir, cumhuriyetimizin 99.yılına özel görkemli bir program hazırladı.

 

Bu kapsamda, İzmir Devlet Opera ve Balesi’nin önderliğinde çok özel bir organizasyon düzenlenecek. 29 Ekim günü saat 15.00 te başlayacak etkinlikte izleyicileri müzik ve dans dolu gösteriler bekliyor.

 

Cumhuriyet Bayramı Özel programında İzmir Devlet Opera ve Balesi sanatçılarının solo ve koro olarak seslendireceği parçalar dinleyenlere büyülü anlar yaşatacak. Cumhuriyet coşkusunun doruğa çıkacağı etkinlikte özel hazırlanmış bir vals gösterisi de izleyenlere keyifli dolu dakikalar sunacak.

 

İzmirliler’in katılımıyla büyük coşku ve gururla kutlanacak 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı etkinliğinde buluşalım…

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı