DOLAR
32,5883
EURO
34,7375
ALTIN
2.506,53
BIST
9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Yağmurlu
14°C
İstanbul
14°C
Yağmurlu
Cumartesi Açık
20°C
Pazar Az Bulutlu
21°C
Pazartesi Az Bulutlu
23°C
Salı Az Bulutlu
22°C

Acerpure, PCR Malzemelerinden Üretilen Çevreye Duyarlı Hava Temizleyicisini Tanıttı

Gövdesinde yüzde 35 oranında tüketici sonrası geri dönüştürülmüş (PCR) malzeme kullanılan ve üretim sırasında CO2 emisyonları yüzde 20’ye kadar azaltılan Acerpure Pro Vero hava temizleyici, Acer’ın çevreye duyarlı Vero ürün serisini yansıtıyor Acerpure Inc.

Acerpure, PCR Malzemelerinden Üretilen Çevreye Duyarlı Hava Temizleyicisini Tanıttı
20.04.2023 18:10
218
A+
A-

Gövdesinde yüzde 35 oranında tüketici sonrası geri dönüştürülmüş (PCR) malzeme kullanılan ve üretim sırasında CO2 emisyonları yüzde 20’ye kadar azaltılan Acerpure Pro Vero hava temizleyici, Acer’ın çevreye duyarlı Vero ürün serisini yansıtıyor

Acerpure Inc. bugün, ana şirketi Acer’ın çevreye duyarlı Vero serisini yansıtan ve gövdesinde tüketim sonrası geri dönüştürülmüş (PCR) malzemeler kullanan türünün ilk örneği Acerpure Pro Vero Hava Temizleyiciyi tanıttı. Acerpure Inc. yaşam kalitesini artırmak için akıllı özelliklerden yararlanan ve aynı zamanda kullanıcıların çevrelerinde olumlu etki yaratan yaşam tarzı ve tüketici ürünleri geliştirmeye odaklanıyor.

Acerpure Inc. Yönetim Kurulu Başkanı Andrew Hou, “Acerpure olarak sürdürülebilirlik ve inovasyonlara her zaman büyük önem veriyoruz. Yeni Acerpure Pro Vero Hava Temizleyici ürünümüz bunun en büyük kanıtı. Yalnızca havayı temiz tutmakla kalmayıp aynı zamanda üretiminde PCR plastik gibi geri dönüştürülebilir malzemelerin kullanılması ve enerji tasarrufu sağlayan çevre dostu moduyla atıkları ve çevresel etkileri azaltan bir ürün sunmaktan gurur duyuyoruz. Acerpure Pro Vero hava temizleyicinin hava kalitesi sektöründe ezber bozan bir ürün olduğuna inanıyoruz ve bu ürünü müşterilerimize sunmaktan büyük heyecan duyuyoruz” dedi.

Çevreye Duyarlı ve Modern Tasarım 

Acerpure Pro Vero hava temizleyicinin gövdesi yüzde 35 PCR plastik içeriyor. Bu, üretim sırasında işlenmemiş plastik kullanımına kıyasla CO2 emisyonunun yüzde 20 oranında azaltılmasına yardımcı oluyor[1]. Ayrıca karbon ayak izini daha da azaltmak için su bazlı mürekkep ve geri dönüştürülebilir ambalaj kullanıyor. Yer tasarrufu sağlayan form faktörü, temiz, mat beyaz yüzeyi, sezgisel LED dokunmatik paneli ve sade ancak modern tasarımı, Acerpure Pro Vero’yu her türlü ev veya ofis ortamında göze çarpan bir ürün haline getiriyor.

Hava Kalitesi Sensörü ve Enerji Tasarrufu Sağlayan Çevre Dostu Mod 

Yeni hava temizleme cihazı, iç mekanda bulunan asılı partikülleri tespit etmek için bir PM2.5 hava kalitesi sensörü içeriyor ve uygun çalışma moduna gerçek zamanlı olarak otomatik geçiş yapabiliyor. Cihaz ayrıca yeşil, sarı ve kırmızı olmak üzere üç farklı ışığın yer aldığı göstergesi aracılığıyla kullanıcıları mevcut hava kalitesi hakkında bilgilendiriyor ve “Çevre Dostu Mod” sayesinde ortam koşullarına bağlı olarak arıtma gücünü kendi kendine verimli bir şekilde ayarlayabiliyor. DC motoru, kullanım sırasında düşük enerji tüketimi ile yüksek performans sağlıyor ve düşük gürültüde ve aydınlatma olmadan çalışan “Sessiz Modda” dahi uyku koşullarını ve hava kalitesini iyileştiriyor. 

Gelişmiş Filtrasyon Sistemi: Aktif Karbon Pamuklu 3’ü 1 arada+ HEPA Filtre

Acerpure Pro Vero, bakterileri ve havadaki asılı PM2,5 partiküllerinin[2] yüzde 99,9’unu izole edebilen ileri düzey bir 3’ü 1 aradaHEPA Filtre ile birlikte geliyor. Ayrıca 4 katmanlı koruma sistemi sayesinde zararlı gazları ve alerjenleri etkili bir şekilde filtreliyor. Formaldehit ve çevredeki diğer zararlı maddelerin yüzde 99’unu[3] gidermek için anti-formaldehit kaplama ile daha da güçlendirilen ve üçüncü taraf laboratuvarlar tarafından test edilen aktif karbon pamuk katkılı filtre, evleri ve iç mekanları her zaman ferah ve temiz tutuyor. 

Şu anda çevrimiçi olarak satın alınabilen Acerpure Pro Vero Hava Temizleyici, ayrıca belirli perakende mağazalarında da satışa sunulacak.

Fiyatlandırma ve Bulunabilirlik

Acerpure Pro Vero (AP353-10W) Mayıs ayı itibariyle EMEA bölgesinde satışa sunulacak.

Özellikler, fiyatlar ve bulunabilirlik bölgeye göre değişiklik gösterebilir. Belirli pazarlarda bulunabilirlik, ürün özellikleri ve fiyatlar hakkında daha fazla bilgi edinmek için lütfen acer adresinden size en yakın Acer ofisi ile iletişime geçin.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı