DOLAR
32,5516
EURO
34,9670
ALTIN
2.423,82
BIST
9.722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
20°C
İstanbul
20°C
Az Bulutlu
Cuma Parçalı Bulutlu
19°C
Cumartesi Az Bulutlu
17°C
Pazar Az Bulutlu
19°C
Pazartesi Az Bulutlu
19°C

Afrika’da Türk Savunma Sanayisini Bekleyen Fırsatlar Konuşulacak

BELÇİKALI SAVUNMA ANALİSTİ HENROTIN ANKARA’YA ZİRVE İÇİN GELİYOR   Belçikalı savunma analisti Joseph Henrotin, Afrika’da Türk savunma sanayisini bekleyen fırsatları Askeri Lojistik ve Destek Zirvesi – DLSS’te anlatmak için Ankara’ya geliyor   Türk savunma sanayisini lojistik alanında bekleyen fırsatlarla tanıştırmayı ve ihracat potansiyelini artırmayı hedefleyen 2.

Afrika’da Türk Savunma Sanayisini Bekleyen Fırsatlar Konuşulacak
29.09.2022 13:50
347
A+
A-

BELÇİKALI SAVUNMA ANALİSTİ HENROTIN ANKARA’YA ZİRVE İÇİN GELİYOR

 

Belçikalı savunma analisti Joseph Henrotin, Afrikada Türk savunma sanayisini bekleyen fırsatları Askeri Lojistik ve Destek Zirvesi – DLSSte anlatmak için Ankara’ya geliyor

 

Türk savunma sanayisini lojistik alanında bekleyen fırsatlarla tanıştırmayı ve ihracat potansiyelini artırmayı hedefleyen 2. Askeri Lojistik ve Destek Zirvesi – DLSS, Ankara Sanayi Odası (ASO) tarafından, T.C. Milli Savunma Bakanlığı ve T.C. Cumhurbaşkanlığı Savunma Sanayii Başkanlığı’nın destekleriyle 4-5 Ekim 2022 tarihlerinde Ankara’da düzenlenecek.

 

Belçika Kraliyet Askeri Akademisi’nde akademisyenlik yapan savunma analisti Joseph Henrotin de Zirve’ye katılarak Afrika ülkelerindeki ordu modernizasyon süreçlerini ve bu alanda Türkiye’yi bekleyen iş fırsatlarını paylaşacak. Henrotin, Afrika ülkelerinin güvenlik ortağı olarak görülen Türkiye’nin teknoloji transferi ve askeri kapasite inşasında üstlenebileceği role dair değerlendirmelerde bulunacak. 

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı