DOLAR
32,3674
EURO
34,9789
ALTIN
2.323,92
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Parçalı Bulutlu
22°C
İstanbul
22°C
Parçalı Bulutlu
Cumartesi Parçalı Bulutlu
21°C
Pazar Az Bulutlu
22°C
Pazartesi Az Bulutlu
24°C
Salı Az Bulutlu
18°C

Ağrısız Buz Lazer Epilasyon Deneyimi

Ağrısız Buz Lazer Epilasyon Deneyimi
26.09.2022 17:18
1.765
A+
A-

Lazer epilasyonda gelişmiş bir dönemi temsil eden Buz Lazer, Lazer Epilasyon merkezleri hızla yayılmaktadır. Ağrısız ve güvenli bir lazer epilasyon deneyimi için Lazer Epilasyon merkezlerini tercih edebilirsiniz.

Buz Lazer Uygulaması Nedir ve Nasıl Yapılır?

Buz Lazer cihazları yaklaşık 10 yıldır son teknoloji ile geliştirilen bir sistemdir. Soprano Ice Platinum ve Soprano Ice Titanium modellerinde 3 dalga boyunun (Alexandrite, Diyot ve Nd:YAG) birleştirilmesi ile uygulanan bir yöntemdir. Bu yöntem sayesinde her cilt tipine ve kıl tipine uygun lazer uygulaması yapılabilmektedir. Aynı zamanda bronz tenli bireylerin uygulama yaptırması da mümkün olmaktadır.

Buz Lazer Vücudun Hangi Bölgelerinde Uygulanabilir?

Buz Lazer uygulamasının en önemli avantajı, istenmeyen tüylerin bulunduğu tüm vücutta uygulanabilir olmasıdır. Yüz, kulak içi, burun içi, sakal, kaş ortası, kaş üzeri, kaş altı, dudak üstü, kol, bacak ve genital bölge gibi vücudun her bölgesinde uygulanabilmektedir.

Genital Bölge Buz Lazer Epilasyonu

Genital bölge hassas bir cilt yapısına sahiptir. Buz Lazer bu hassas deride bile istenmeyen tüylerden ağrısız bir şekilde kurtulmak mümkündür. Sahip olduğu Ice Teknolojisi kompakt soğutma sistemidir. Bu nedenle tedavi boyunca başlık cilt üzerinde hareket ettirilmesiyle buz gibi bir etki bırakmaktadır. SHR yöntemi ile de kıl köklerinin tüm anatomisine etki edilmesiyle tüylenmeden kalıcı olarak kurtulmanın yanı sıra kademeli ısıtması sayesinde vücutta ağrı hissedilmemektedir. Bu nedenle lazer epilasyon merkezlerinde Buz Lazer cihazları tercih edilmektedir.

Yüz Bölgesinde Buz Lazer Epilasyonu

Kadınlarda yüz bölgesinde özellikle hormonel sorunlardan kaynaklı kıllanma sorunu görülmektedir. Ağrısız, konforlu ve güvenilir olduğu için Buz Lazer yöntemi tercih edilmektedir. Yüzdeki hormonel kaynaklı kıllanmalar vücut tüylerine nazaran daha hızlı çoğalmaktadır. Kalın veya ayva tüylerin oluşmasını engellemek için lazer epilasyon uygulaması gerekmektedir.

Geniş uygulama başlığının yanında yüz, kulak içi burun içi gibi alanlar için özel, daha küçük bir uygulama başlığı bulunmaktadır.

Tüm bu avantajları deneyimlemek için lazer epilasyon merkezlerinde güvenli uygulama yaptırılabilmektedir.

Buz Lazer Nerede ve Ne Zaman Yaptırılabilir?

Ergenlik bitimiyle birlikte kadın erkek herkesin uygulama yaptırabileceği Buz Lazer her mevsim yaptırılabilir. Ice teknolojisi sayesinde bronz tene dahi uygulanabilir olduğundan yaz mevsiminde de uygulama yaptırabilirsiniz.

Buz Lazer uygulamasının tercih edilmesiyle birlikte taklit cihazların kullanıldığı merkezler hızla açılmaktadır. Uluslararası güvenlik standartlarına uymayan, periyodik bakımları yapılmayan bu cihazlar oluşabilecek yan etkileri nedeniyle dikkat edilmesi gereken bir faktördür. www.buzlazer.com web sitesini ziyaret ederek ülkemizdeki tüm gerçek Buz Lazer merkezlerini tespit edebilirsiniz.