DOLAR
32,5018
EURO
34,9199
ALTIN
2.437,90
BIST
9.716,95
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
20°C
İstanbul
20°C
Az Bulutlu
Cuma Az Bulutlu
18°C
Cumartesi Az Bulutlu
16°C
Pazar Hafif Yağmurlu
16°C
Pazartesi Az Bulutlu
18°C

Alanya ATABEM’de kurslar başladı

Antalya Büyükşehir Belediyesi Alanya Atatürk Bilgi Eğitim Merkezi ( ATABEM) ücretsiz kış dönemi kurslarında eğitim dönemi başladı.

Alanya ATABEM’de kurslar başladı
06.12.2022 13:20
278
A+
A-

Antalya Büyükşehir Belediyesi Alanya Atatürk Bilgi Eğitim Merkezi ( ATABEM) ücretsiz kış dönemi kurslarında eğitim dönemi başladı. 

 

Antalya Büyükşehir Belediyesi, ATABEM Kurs Merkezlerinde, çocukların ve gençlerin derslerini destekleyici programlarla eğitim hayatlarına katkı sağlamaya devam ediyor. Kış dönemi 4,5,6,7 ve 8. sınıflara yönelik akademik, kültürel ve sanatsal alanlarda açtığı kurslarla öğrencilerin başarılarını arttırıyor. 

 

ÖĞRENCİLER 24 BRANŞTA EĞİTİM ALACAK

Antalya merkezde 7, ilçelerde ise 4 olmak üzere toplam 11 merkezde kış dönemi kursları açıldı. Kurs merkezlerinde çocuklar, bilgisayar kullanımı, coğrafya, drama, fen bilimleri, fizik, gitar, hızlı okuma, İngilizce, karakalem, kimya, matematik, modern dans, piyano, resim, satranç, sosyal bilgiler, tarih, taş boyama temel robotik ve kodlama, Türk dili ve edebiyatı, Türkçe ve zeka oyunları gibi 24 branşta eğitim alacak.

 

KAYITLAR DEVAM EDİYOR

Alanya ATABEM’de kurslar 26 Kasım tarihinde başladı. Bir taraftan kurslar devam ederken, diğer taraftan, yeni kayıtlar da devam ediyor. Aileler Alanya’daki kurs merkezine gelerek çocuklarını ücretsiz verilen kurslara kayıt ettiriyor.  Kayıt için velilerin Alanya ATABEM’e şahsen müracaat etmeleri, bilgi için ise 0 242 313 09 43 aramaları gerekiyor. 

 
 

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı