DOLAR
32,3271
EURO
35,0620
ALTIN
2.297,63
BIST
9.008,28
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Açık
20°C
İstanbul
20°C
Açık
Cuma Az Bulutlu
23°C
Cumartesi Az Bulutlu
21°C
Pazar Az Bulutlu
21°C
Pazartesi Az Bulutlu
23°C

Aldağ A.Ş., Allianz Tower’daki Yeni Genel Merkezinde

İklimlendirme sektörünün lideri ve güçlü kuruluşu ALDAĞ A.

Aldağ A.Ş., Allianz Tower’daki Yeni Genel Merkezinde
07.12.2022 14:30
204
A+
A-

İklimlendirme sektörünün lideri ve güçlü kuruluşu ALDAĞ A.Ş. aldığı yatırım kararıyla Genel Merkez faaliyetlerini Ataşehir’de bulunan Allianz Tower'da sürdürecek. Allianz Tower’ın enerji-çevre dostu yapısı ve sürdürülebilir özellikleri ile Türkiye’de LEED Platin Sertifikası almaya hak kazanmış ilk binadır. ALDAĞ yeni genel merkezinde 1100 metrekarelik alanında, yönetim, satış, muhasebe, finans, İK, pazarlama, kurumsal iletişim, IT, satın alma departmanlarıyla hizmet verecek.

 

Türkiye'nin önde gelen en büyük merkezi iklimlendirme sistemleri üreticisi ALDAĞ, büyüme öngörüleri, iş sürekliliği odağı, sürdürülebilirlik ve verimlilik yaklaşımı doğrultusunda hedeflerine devam edebilmek adına Allianz Tower’ın en uygun ortamı sağladığına inanıyor.

 

ALDAĞ A.Ş. Genel Müdür Yardımcısı Erman Gökmen; "Aldağ A.Ş. sürdürülebilir gelişim stratejisi doğrultusunda attığı adımlarla daha büyük ve daha çok sayıda prestijli projenin tercihi oluyor. Bu durum, ticari hareketliliğin merkezinde olmamızı gerektiriyor. Bir yandan ulaşımla ilgili sürelerimizi kısaltacak, öte yandan günden güne artan marka değerimizi daha iyi yansıtacak bir merkez ofise taşınma kararı aldık. Bu noktada bir seçim yaparken, Aldağ A.Ş.’nin sürdürülebilirlik hedefleri ve stratejileri doğrusunda aldığı kararlara azami uyumluluğu da gözettik” dedi. Gökmen, insan kaynağını tüm süreçlerinin odağına koyan Aldağ’ın yeni merkezinin, çalışanlar arasındaki iletişimi ve verimliliği artıracak konforlu bir çalışma alanı oluşturma bilinciyle tasarlandığını belirtti.

 

Tarihinin verdiği nosyon ve bilinçle, bugün ulaştığı büyüklüğüyle Türkiye'nin ve yakın coğrafyanın en büyük ısıtma, soğutma, havalandırma ve iklimlendirme sistemleri üreticisi, dünyanın önde gelen ekipman ve servis sağlayıcısı olan ALDAĞ A.Ş., 57 yıldır Türkiye’de faaliyetlerini sürdürmektedir. ALDAĞ, İstanbul’da bulunan merkez ofisi, Adana, Ankara, Antalya, Bursa ve İzmir’de bulunan bölge ofisleri ve 283 civarında çalışanı ile Türkiye ve tüm dış pazar müşterilerine hizmet veriyor. 2018 yılından itibaren üretim süreçlerini Akhisar OSB'de inşa edilen 38.000 metrekarelik fabrikasında sürdüren ALDAĞ, İstanbul Kartal'daki tesisini lojistik merkezi olarak kullanmaya devam ediyor.

 

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı