DOLAR
32,5130
EURO
34,8145
ALTIN
2.467,95
BIST
9.530,47
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Hafif Yağmurlu
19°C
İstanbul
19°C
Hafif Yağmurlu
Perşembe Az Bulutlu
16°C
Cuma Hafif Yağmurlu
17°C
Cumartesi Az Bulutlu
19°C
Pazar Az Bulutlu
20°C

Alp Navruz: “Beni zekâ ve iyi espri tavlar”

‘Yürek Çıkmazı’ dizisinin başrol oyuncusu Alp Navruz ‘Hakan Gence ile Sıkı Muhabbet’te ‘Hakan Gence ile Sıkı Muhabbet’ programının bu haftaki konuğu Alp Navruz…  Yakışıklı oyuncu Hakan Gence’ye yaşama bakışının yıllar içinde nasıl değiştiğini anlattı: “Hayatınızı planlama üzerine kurduğunuzda, bir şeyler ters gidince moraliniz bozuluyor.

Alp Navruz: “Beni zekâ ve iyi espri tavlar”
30.12.2022 16:10
655
A+
A-

‘Yürek Çıkmazı’ dizisinin başrol oyuncusu Alp Navruz ‘Hakan Gence ile Sıkı Muhabbet’te

‘Hakan Gence ile Sıkı Muhabbet’ programının bu haftaki konuğu Alp Navruz…  Yakışıklı oyuncu Hakan Gence’ye yaşama bakışının yıllar içinde nasıl değiştiğini anlattı: “Hayatınızı planlama üzerine kurduğunuzda, bir şeyler ters gidince moraliniz bozuluyor. Şu an tamamen akıştayım, her süreci kabulleniyorum.  Hayatımda hırs, biraz azim kelimesiyle yer değiştirdi. Daha agresif kararlar alabiliyordum ya da daha çok erteleyebiliyordum. Bunları törpüledim.”

Öğrencilik yıllarında sırasının altına aşk mektupları bırakıldığını söyleyen Alp Navruz, “O zamanlarda da hiç romantik değildim. Ben daha çok realistim. Beni zekâ ve iyi espri tavlar. Güzel bakış ve güzel gülüş de etkiler” diyor.

 ‘Hakan Gence ile Sıkı Muhabbet’ her cuma saat 14.00’te yeni bölümüyle Hürriyet YouTube kanalında yayında.

 

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı