DOLAR
32,5496
EURO
34,8904
ALTIN
2.432,22
BIST
9.645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Hafif Yağmurlu
25°C
İstanbul
25°C
Hafif Yağmurlu
Çarşamba Az Bulutlu
22°C
Perşembe Parçalı Bulutlu
20°C
Cuma Az Bulutlu
19°C
Cumartesi Az Bulutlu
17°C

Anadolu Sigorta'da Üst Düzey Atamalar Devam Ediyor

Anadolu Sigorta, stratejik hedeflerine sağlam adımlarla ilerlemek amacıyla oluşturduğu yeni pozisyonlara atamalar yapmayı sürdürüyor.

Anadolu Sigorta'da Üst Düzey Atamalar Devam Ediyor
15.06.2023 09:30
133
A+
A-

Anadolu Sigorta, stratejik hedeflerine sağlam adımlarla ilerlemek amacıyla oluşturduğu yeni pozisyonlara atamalar yapmayı sürdürüyor. Bu yapılanma kapsamında şirket üç yeni koordinatör ataması daha gerçekleştirdi. 

Deren Koçdemir Satış Koordinatörlüğü, Barış Hüseyin Şafak Finans Koordinatörlüğü, Ülkem Devrim Aksar ise Kurumsal Teknik Koordinatörlüğü görevlerine getirildi.

Anadolu Sigorta, iş süreçlerinin daha etkin yürütülmesi ve hedef odaklı, daha güçlü bir organizasyonel yapıya kavuşmak amacıyla yeni yapılanma ve yeni pozisyon atamalarına devam ediyor. Anadolu Sigorta bu kapsamda haziran ayı itibarıyla üç koordinatör ataması daha gerçekleştirdi.

Deren Koçdemir Kadıköy Bölge Müdürlüğü görevinden Satış Koordinatörlüğü’ne, Barış Hüseyin Şafak Fon Yönetimi ve Yatırımcı İlişkileri Müdürlüğü görevinden Finans Koordinatörlüğü’ne, Ülkem Devrim Aksar ise Mühendislik ve Yangın Özel Riskler Müdürlüğü görevinden Kurumsal Teknik Koordinatörlüğü görevlerine getirildi.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı