DOLAR
32,3297
EURO
35,0425
ALTIN
2.281,75
BIST
8.988,53
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Açık
20°C
İstanbul
20°C
Açık
Cuma Az Bulutlu
23°C
Cumartesi Az Bulutlu
21°C
Pazar Parçalı Bulutlu
21°C
Pazartesi Az Bulutlu
23°C

Anadolu Sigorta'dan Her İhtiyaca ve Beklentiye Uygun Konut Sigortası

Anadolu Sigorta her ihtiyaca uygun farklı alternatiflerle sunduğu Konut Sigortası ürünüyle hem ev sahiplerine hem de kiracılara evlerini içindeki eşyayla birlikte yangından hırsızlığa, depremden su baskınına kadar pek çok riske karşı sigortalama imkanı sağlıyor.

Anadolu Sigorta'dan Her İhtiyaca ve Beklentiye Uygun Konut Sigortası
30.12.2022 15:00
294
A+
A-

Anadolu Sigorta her ihtiyaca uygun farklı alternatiflerle sunduğu Konut Sigortası ürünüyle hem ev sahiplerine hem de kiracılara evlerini içindeki eşyayla birlikte yangından hırsızlığa, depremden su baskınına kadar pek çok riske karşı sigortalama imkanı sağlıyor.

‘Kaybetmek Yok’ ilkesi ile sigortalılarına daima yenilikçi ürün ve hizmetler sunan Anadolu Sigorta, Konut Sigortası ile evi ve içindeki eşyayı depremden yangına, hırsızlıktan su baskınına sayısız riske karşı güvence altına alıyor. Hem ev sahipleri hem de kiracılar tarafından talep edilebilecek poliçe kapsamında, dahili su, yangın gibi riskler nedeniyle komşuların evlerine verilebilecek zararlar dahi sigorta kapsamına dahil edilebiliyor.

Konut Paket Sigortası ev ve içindeki eşyanın yanı sıra, evin içinde yaşayanlar ve sorumlulukları için de güvence sunuyor. Konut poliçesiyle birlikte sigortalılara özel olarak sunulan ve hayatı kolaylaştıracak birçok ek hizmetten de ücretsiz olarak yararlanmak mümkün.

Konut Paket Sigortası hakkında bilgi veren Anadolu Sigorta Genel Müdür Yardımcısı Kerem Tokyürek, “Muhtemel riskler durumunda ev sahipleri için evin oturulamaz hale gelmesi sonucu kiracı taşınmak zorunda kalabilir; ev sahibi kira gelirinden mahrum olabilir, taşınma ve enkaz kaldırma giderleri de büyük bir külfet oluşturabilir. Anadolu Sigorta Konut Sigortası hem kiracıları hem de ev sahiplerini bütün bu yüklerden kurtarıyor ve sigortalıların mutluluğunu ve huzurunu güvence altına alıyor. Yeni Nesil Konut Sigortası ve Modüler Konut Sigortası olmak üzere iki farklı Konut Sigortası ürünümüz bulunuyor. Yeni Nesil Konut Sigortası ise “Hesaplı”, “Standart”, “Elit” olmak üzere hazırladığımız üç farklı kapsamda sunuluyor. Her biri farklı bütçe ve ihtiyaçlara yönelik olan paketlerimizle herkesi sigortalı olmaya davet ediyoruz. Öncelikle depremin doğrudan neden olduğu maddi zararlar ile deprem sonucu meydana gelen yangın, infilak, toprak çökmesi veya yer kaymasının verebileceği maddi zararların karşılanabilmesi için Zorunlu Deprem Sigortası’nın yaptırılmasını öneriyoruz. Zorunlu Deprem Sigortası ile birlikte Konut Sigortası Anadolu Sigorta’dan temin edilebilir.” dedi.

Her ihtiyaca yönelik farklı paketler

Bütçe dostu uygun prim beklentisi olan müşteriler için tasarlanan Hesaplı Konut Paketi, düşük prim ile temel ihtiyaçları karşılayan bir poliçeyken, Standart Konut Paketi ortalama prim ile standart ihtiyaçları karşılıyor. Elit Konut Paketi ise zengin içeriğiyle daha geniş kapsamlı teminat beklentisi olan müşterilerin ihtiyacına yönelik tasarlandı.

Anadolu Sigorta, Yeni Nesil Konut Sigortası paketleri ile sigortalılara hayatlarını kolaylaştıracak birçok asistans hizmet de sunuyor. 7 gün 24 saat ulaşabilecekleri acil sağlık hizmetleri, su/sıhhi tesisat ve elektrik tesisatı arızalarının tamiri, çilingir hizmeti, hasar gören camın değiştirilmesi bu hizmetlerden bazıları. Ayrıca hasar durumunda konut oturulamaz hale geldiğinde veya hırsızlık hasarlarında “Otel Hizmeti”, hasar durumunda konutun güvenliği sağlanıncaya kadar “Güvenlik Şirketi” temini, evde meydana gelen bir hasar nedeniyle ortaya çıkan seyahat masraflarının karşılanması, profesyonel ev hizmetleri organizasyonu gibi birçok hizmet de Anadolu Sigorta Yeni Nesil Konut Paket Poliçesi sahiplerine sunulan ayrıcalıklardan. Taşınma öncesi ve sonrası ihtiyaç duyulabilecek montaj işlemleri için MiniFIX Hizmeti ve sigortalı konuttaki mobilyalarda ya da döşemelerde oluşan küçük ölçekli hasarların özel onarım teknikleriyle giderilmesine yönelik Konut Mini Onarım Servisi de diğer önemli asistans hizmetleri arasında yer alıyor.

 

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı