DOLAR
32,3289
EURO
35,0655
ALTIN
2.299,69
BIST
9.044,96
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Açık
20°C
İstanbul
20°C
Açık
Cuma Az Bulutlu
23°C
Cumartesi Az Bulutlu
21°C
Pazar Az Bulutlu
21°C
Pazartesi Az Bulutlu
23°C

Anadolu Sigorta’dan VKVSK Network’le Ayrıcalıklı Hizmet

Anadolu Sigorta Sağlık Sigortası Elit Paketi’ne, Vehbi Koç Vakfı Sağlık Kuruluşları’nda geçerli olan yeni bir network ekledi.

Anadolu Sigorta’dan VKVSK Network’le Ayrıcalıklı Hizmet
02.11.2022 14:00
234
A+
A-

Anadolu Sigorta Sağlık Sigortası Elit Paketi’ne, Vehbi Koç Vakfı Sağlık Kuruluşları’nda geçerli olan yeni bir network ekledi. VKVSK Network’ü seçen Anadolu Sigortalılar, Amerikan Hastanesi, Koç Üniversitesi Hastanesi, Amerikan Tıp Merkezi ve Bodrum Amerikan Hastanesi’nden hizmet alabilecek. 

 

Ürünlerini güncel müşteri ihtiyaçlarına göre her geçen gün geliştirmeye devam eden Anadolu Sigorta, Özel Sağlık Sigortası Elit Paket kapsamında yeni bir network seçeneği sunmaya başladı. Ülkemizde sağlık sektörünün gelişiminde önemli rolü olan Vehbi Koç Vakfı Sağlık Kuruluşları ile iş birliği sonucu geliştirilen VKSVK Network’ü seçen Anadolu Sigortalılar; yenilikçi yaklaşımlarıyla en güncel teknolojileri bir araya getiren VKV Sağlık Kuruluşları’ndan kaliteli sağlık hizmetleri alabilecek. Hizmet kapsamında, Vehbi Koç Vakfı Sağlık Kuruluşları’na bağlı Amerikan Hastanesi, Koç Üniversitesi Hastanesi, Amerikan Tıp Merkezi ve Bodrum Amerikan Hastanesi bulunuyor.

 

Vehbi Koç Vakfı Sağlık Kuruluşları ile ilgili gelen taleplerden yola çıkarak VKVSK Network’ü hayata geçirdiklerini dile getiren Anadolu Sigorta Genel Müdür Yardımcısı Kerem Erberk “Sürekli geliştirdiğimiz ve çeşitlendirdiğimiz ürünlerle sigortalıların bütçesine ve ihtiyaçlarına yönelik hizmetler sunuyoruz. Ürün ve teminat çeşitliliğinin, sağlık kurumları ile yapılacak anlaşmaların, sigortalıların bütçesine ve ihtiyacına göre ürün sunulmasının önemi artmaya devam ediyor. Şirket olarak biz de bu konularda birçok çalışma yapıyoruz. VKVSK Network de bunlardan biri. Sağlık sigortaları branşına gerçekleştirilen her yatırımın hem müşteri kazanımında hem de sigortacılıkta farkındalığın artmasında önemli olduğunu düşünüyoruz” dedi.

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı