DOLAR
32,4933
EURO
34,7433
ALTIN
2.421,74
BIST
9.673,84
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
22°C
İstanbul
22°C
Az Bulutlu
Perşembe Parçalı Bulutlu
20°C
Cuma Az Bulutlu
19°C
Cumartesi Az Bulutlu
18°C
Pazar Az Bulutlu
19°C

Ankara Reklam Ajansı

Ankara Reklam Ajansı
19.11.2022 19:40
408
A+
A-

Ankara ofisinden tüm Türkiye’ye dijital reklamcılık hizmeti veren Gezgin Ajans, geniş referans kitlesi ve sektör bilgisi ile müşterilere sorunsuz ve sonuç odaklı bir deneyim sunuyor.

Dijital reklamcılığın hızlı bir şekilde yaygınlaşmasıyla artan rekabetten kaynaklı olarak; yatırım bütçeleri de artmak zorunda kaldı. İşletmeler, dijital reklamcılık konusunda uzman desteği almadığı takdirde, çok yüksek bütçeli reklam kampanyalarıyla karşı karşıya kalıyor. Dijital pazarlama ajansı , reklam kampanyalarınızı minimum bütçe ile maksimum verim alma odaklı gerçekleştiriyoruz. İşletmenin hedefine paralel olarak gerçekleştirdiğimiz stratejilerle işletme tarafından oluşturulan dijital reklamcılık bütçesini en efektif şekilde kullanıyoruz. Bu yaklaşım sayesinde, işletmeler dönüşüm oranlarını ve satışlarını artırıyor.
Gezgin Ajans ile Çalışmanız İçin 5 Neden
Uzun yıllardır, dijital dünyanın pek çok alanında hizmet veriyor. Dijital reklamcılık da hizmet yelpazesi içinde bulunuyor. Farklı sektörden işletmelere verdiğimiz dijital reklamcılık hizmeti, bizim de farklı sektörlere göre hareket tarzı geliştirme konusunda deneyim kazanmamızı sağladı. Her sektörün dijital dünyadaki yaklaşımı aynı olmuyor. Bu konudaki uzmanlığımız sayesinde referans kitlemizi genişletiyor ve sonuç odaklı bir yaklaşım sergiliyoruz. Müşterilerin en çok dikkat ettiği konu, harcanan bütçenin getirmiş olduğu sonuçlardır. Bu açıdan, düzenli raporlandırma hizmetiyle müşterilerimizi süreç hakkında periyodik olarak bilgilendiriyoruz.

Bize göre; dijital reklamcılık pazarında en çok dikkat edilmesi gereken 5 neden, işletmeler tarafından ajanslardan talep edilmelidir. Bu 5 nedene çok önem veriyoruz ve bizi başarılı kılan en önemli unsurlardan biri olduğunu düşünüyoruz;

1. Pazar Bilgisi ve Sürekli Eğitim

Bir dijital pazarlama ajansı, en son ortaya çıkan sektör trendlerini takip etmeli ve uygulamalıdır. Ayrıca, tüketici davranışlarının pandemi sonrası ciddi ölçüde değiştiğini görmekteyiz. Bu iki konuya önem göstererek hedef kitleye en doğru yaklaşımı gösteren kampanyalar gerçekleştirir.

Kullanılan dijital reklamcılık ağları da çeşitlendi ve güncellendi. Bu doğrultuda, Gezgin Ajans da sürekli kendini güncel tutarak, müşterilerine en etkili hizmeti sunuyor.
2. Şeffaflık ve İşbirliği

Müşterilerine karşı her zaman şeffaf bir yaklaşım gösterir. Pazarlama departmanı olan müşterilerimiz ile büyük bir işbirliği içerisinde çalışarak bir takım halinde çalışmaları yürütüyor. Yapılan işlemlerin detaylı raporlarıyla müşterilerimizin sonuçlar hakkında yakından bilgi sahibi olmasını sağlıyor.

Müşterilerimizin, ayrılan dijital reklamcılık bütçesi ile gerçekleşen çalışmaları ve sonuçları bilmeye hakkı var. Ancak bu sayede, uzun soluklu bir işbirliğine imza atılabilir. Bu konuyu yakından önemsiyor ve müşterilerimiz ile uzun soluklu bir çalışma için gerekli olan tüm şeffaflık ve işbirliğini sunuyor.
3. Üstün Özellikli Araçlar

Kullanmış olduğumuz profesyonel araçlar sayesinde, minimum maliyetli ve maksimum getirili kampanyalar planlıyoruz.

Kullandığımız çeşitli üçüncü taraf araçların kampanyalar üzerinde çok büyük etkisi bulunmaktadır. Ahrefs ve SEMRush gibi yüksek maliyetli olan bu araçlara üyeliğimiz olduğundan; bu avantajı kullanarak hedeflerinize ulaşma şansını maksimuma çıkarıyoruz.

Profesyonel araçlar sayesinde, müşterilerimize uzman bir dijital reklamcılık tecrübesi yaşatıyoruz.
4. İzleme ve Öngörü Yetenekleri

Herhangi bir pazarlama kampanyası oluşturduğunuzda tüm süreçleri takip etmeniz gerekir. Ancak bu sayede, kampanyanın performansını ve optimizasyonunu gerçekleştirebilirsiniz. Müşterilerine sunulan raporlar ve sürecin yakından takibi sayesinde, kampanyalar sürekli bir şekilde optimize edilir. Bu sayede, maliyetler düşerken elde edilen sonuçlar da ise olumlu bir artış sağlanır.

Oluşturulan kampanyaların ROI ve ROAS değerlerini hesaplayarak, müşterilerin elde etmiş olduğu fayda sunulur. En sağlıklı yöntem, kampanyanın girdileri ile çıktılarını karşılaştırarak performansı ölçmektir. Ölçme ve değerlendirme aşamasına yer vermeyen hiçbir strateji başarılı olma imkanına sahip değildir.
5. Etkili Raporlama

Ayrıntılı raporlar sayesinde, müşteriler şeffaf bir şekilde kampanyaların sonuçlarını öğrenmiş olur. Şeffaflık ve işbirliği sayesinde oluşturulan güven ortamı, uzun soluklu başarının iki önemli ayağını oluşturur. Bu iki ayağın sağlıklı bir şekilde oluşması için de iyi bir iletişim ve raporlama gereklidir.

Profesyonelleri, oluşturulan kampanyaları en iyi şekilde optimize etmek ve sonuçları da müşteriye sunmak için düzenli raporlar hazırlar. Raporları müşterinin talebi doğrultusunda sunuma çevirerek, pazarlama departmanına ayrıntılı bilgi verilebilir.

Sizler de Gezgin Ajans uzmanlarına, dijital reklam kampanyalarınızı teslim edebilir ve sürecin her noktasında bilgi sahibi olarak, profesyonel bir deneyim yaşayabilirsiniz. Dijital reklam hizmeti almak isteyen firmalar, web sitemizde yer alan iletişim bilgileri üzerinden bizlere ulaşabilirler.