DOLAR
32,3694
EURO
34,9629
ALTIN
2.325,75
BIST
9.071,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
23°C
İstanbul
23°C
Az Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
21°C
Pazar Az Bulutlu
22°C
Pazartesi Az Bulutlu
24°C
Salı Az Bulutlu
19°C

AQUA Sahne Yeni Sezonda En Sevilen Sanatçıların Canlı Müzik Performansları İle Cumartesi Gecelerinin Buluşma Noktası

Four Seasons Hotel Bosphorus’un sıcak ve şık atmosferiyle beğeni kazanan restaurantı AQUA, sonbahar ve kış mevsiminde yeni konsepti ‘AQUA SAHNE’ ile sevilen sanatçıları ağırlıyor.

AQUA Sahne Yeni Sezonda En Sevilen Sanatçıların Canlı Müzik Performansları İle Cumartesi Gecelerinin Buluşma Noktası
19.10.2022 15:10
253
A+
A-

Four Seasons Hotel Bosphorus’un sıcak ve şık atmosferiyle beğeni kazanan restaurantı AQUA, sonbahar ve kış mevsiminde yeni konsepti ‘AQUA SAHNE’ ile sevilen sanatçıları ağırlıyor. Misafirlerine lezzet ve müzik dolu bir program hazırlayan ‘AQUA SAHNE, 22 Ekim – 10 Aralık günleri arasında her cumartesi gecesi sahne alacak Bendeniz, Defne Samyeli, Fettah Can, Alya, Ayta Sözeri, Sakiler ile konuklarını şehrin keyfini çıkarmaya davet ediyor.

 

Boğaz’ın kıyısındaki muhteşem manzarası ile Four Seasons Hotel Bosphorus sonbahar ve kış mevsimini şehrin dinamizmini yansıtan sıcak ve renkli programlar ile karşılıyor. İstanbul’un bu büyüleyici manzarasına eşlik eden otelin restaurantı AQUA’da yer alan ‘AQUA SAHNE’de 22 Ekim-10 Aralık tarihleri arasında Cumartesi geceleri düzenlenen sevilen sanatçıların  canlı müzik  programları, misafirleri lezzet ve müziğin en keyifli haliyle buluşturuyor. 

 

Şehrin iddialı yeni programı ‘AQUA SAHNE’,  22 Ekim’de şarkılarıyla iz bırakan sevilen söz yazarı ve sanatçı Bendeniz’i, 29 Ekim-26 Kasım tarihlerinde sahne performansıyla hayranlık uyandıran Defne Samyeli’yi, 5 Kasım’da sesi ve romantik şarkılarıyla herkesin hayran olduğu yetenekli şarkıcı, söz yazarı ve besteci Fettah Can’ı ağırlıyor.  Program, 12 Kasım ve 10 Aralık’ta dinamizmi, dansları, sesi ve şarkılarıyla sevilen Alya’yı, 19 Kasım’da beğeni ve sevgiyle takip edilen, performansı ile büyük ilgi gören Ayta Sözeri’yi, 3 Aralık’ta ise sevilen grup Sakiler’i müzik severlerle buluşturuyor.

 

İstanbul’un dinamizmini yansıtan atmosferi ve Boğaz’ın eşsiz manzarası ile ‘AQUA SAHNE’, konuklarını otelin Executive Chef’i Görkem Özkan tarafından hazırlanan yaratıcı ve leziz tabaklar ile buluşturuyor. Her hafta birbirinden farklı ve deniz ürünleri ile et yemekleri alternatifli olarak sunulan, iki aşamalı oluşturulan menüler her daim taze ve mevsimsel malzemelerle hazırlanıyor. Four Seasons Hotel Bosphorus, damakta iz bırakan yaratıcı lezzetlerin özenle sunulduğu şık restoranı AQUA ve canlı performansları ile eğlenceye davet eden ‘AQUA SAHNE’ ile misafirlerini lezzet ve eğlence dolu buluşmalara davet ediyor. 

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı