DOLAR
32,3341
EURO
35,0774
ALTIN
2.308,07
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Açık
21°C
İstanbul
21°C
Açık
Cuma Az Bulutlu
23°C
Cumartesi Az Bulutlu
21°C
Pazar Az Bulutlu
21°C
Pazartesi Az Bulutlu
23°C

Aracını VavaCars'tan alan MTV ödemiyor

İkinci el online araç alım-satım platformu VavaCars, 26-31 Aralık 2022 tarihleri arasında araç alımı gerçekleştirecek müşterilerinin Motorlu Taşıtlar Vergisi’ni kendisi üstlenecek.

Aracını VavaCars'tan alan MTV ödemiyor
27.12.2022 13:40
280
A+
A-

İkinci el online araç alım-satım platformu VavaCars, 26-31 Aralık 2022 tarihleri arasında araç alımı gerçekleştirecek müşterilerinin Motorlu Taşıtlar Vergisi’ni kendisi üstlenecek.

İkinci el araç alım-satım online ticaret platformu VavaCars, müşterilerinin yüzünü güldürecek kampanyalara imza atmaya devam ediyor. 2022’ye veda ederken tüketiciye cazip bir yıl sonu kampanyası sunan VavaCars, 26-31 Aralık 2022 tarihleri arasında kendi platformundan gerçekleştirilecek tüm araç alımlarındaki Motorlu Taşıtlar Vergisi’ni (MTV) karşılayacağını duyurdu.   

Eve teslimat, aracın 250 ayrı noktasına uygulanan ekspertiz, 14 günde para iadesi ile 3 ay 5 bin kilometre garantisi, tüm araç bakım ve onarım işlemlerinin tek çatı altında toplandığı VavaServis gibi hizmetleriyle sektöre büyük yenilikler katan şirket, söz konusu kampanyası ile bir kez daha fark yarattı.  

 “Hedef, ekstra masrafları minimuma indirmek”

İkinci el araç alımlarında müşterilerinin masraflarını en aza indirmeyi hedeflediklerini söyleyen VavaCars Perakende Grup Başkanı Serdıl Gözelekli, “İkinci el araç piyasası, potansiyeli yüksek ve hızla şekil değiştiren bir piyasa. Ancak son dönemde sıfır araç üretiminde ve tedariğinde yaşanan sıkıntılar, ikinci el araç piyasasını da doğrudan etkiledi. Araç satın alma maliyeti ile birlikte araba alımından sonra oluşan birçok maliyet kaleminde de önemli artışlar meydana geldi. Biz de şirket olarak müşterilerimizin bu fiyat artışlarından en az şekilde etkilenmeleri için elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz” dedi.   

“Müşteri memnuniyetini en üst seviyede tutmaya devam edeceğiz”

Uçtan uca dijital iş modelleri sayesinde yarattıkları ölçek ekonomisiyle, tüketiciye yansıyan ekstra masrafları minimum düzeyde tutmanın her zaman öncelikli hedefleri olduğunu dile getiren Serdıl Gözelekli, “Bu doğrultuda 26-31 Aralık 2022 tarihleri arasında VavaCars’tan araç alan her müşterimizin MTV masrafını karşılayacağımız kampanyamızı hayata geçirdiğimiz, yılın son günlerinde de müşterilerimizin yüzünü güldürdüğümüz için mutluyuz. Şimdiye kadar olduğu gibi önümüzdeki dönemde müşteri memnuniyetini artıracak hizmet ve uygulamalarımıza devam edeceğiz” ifadelerini kullandı. 

Ocak ve Temmuz aylarında ödenen motorlu taşıtlar vergisinde bu yıl en yüksek MTV 62 bin 633 TL, en düşük MTV ise 136 TL olarak uygulanıyor.

 

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı