DOLAR
32,5883
EURO
34,7375
ALTIN
2.506,53
BIST
9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Yağmurlu
14°C
İstanbul
14°C
Yağmurlu
Cumartesi Açık
20°C
Pazar Az Bulutlu
21°C
Pazartesi Az Bulutlu
23°C
Salı Az Bulutlu
22°C

Artium Modern, “Türk Resim Sanatına Atılan İmzalar” başlıklı 45. Online Müzayedesi'ni sanatseverlerin beğenisine sunuyor

Her müzayedesinde olduğu gibi, Artium Modern, “Türk Resim Sanatına Atılan İmzalar” Müzayedesi’nde de Türkiye’de sanat ve kültüre olan ilgiyi arttırmayı, Türk sanatını ve sanatçılarını tanıtmayı hedefliyor.

Artium Modern, “Türk Resim Sanatına Atılan İmzalar” başlıklı 45. Online Müzayedesi'ni sanatseverlerin beğenisine sunuyor
25.04.2023 19:00
215
A+
A-

Her müzayedesinde olduğu gibi, Artium Modern, “Türk Resim Sanatına Atılan İmzalar” Müzayedesi’nde de Türkiye’de sanat ve kültüre olan ilgiyi arttırmayı, Türk sanatını ve sanatçılarını tanıtmayı hedefliyor. Müzayedede, 100 TL ile 200.000,00 TL arasında değişen başlangıç fiyatlarıyla birbirinden özel eserler satışa sunulacak.

Türkiye’nin önde gelen sanatçılarından Turan Erol, İbrahim Safi, Eren Eyüboğlu, Sami Yetik, Hamit Görele, Ergin İnan, Celal Tutant, Yusuf Katipoğlu, Burhan Uygur, Abidin Dino, Zeki Faik İzer, İlhami Demirci, Bedri Rahmi Eyüboğlu, Güner Ener, Şeref Akdik, Refia Edren Çıray, Birhat Mavitan gibi sanatçıların 524 eseri müzayedede yer alıyor.

Müzayedede ayrıca, Osmanlı-Avrupa objeleri, gümüşler, seramikler, porselenler, halılar ve mobilyalar gibi birçok antika eser makul fiyatlarla satışa sunulacak.

Müzayede, özel bir koleksiyondan gelen Ermeni ressam Hovik Muradian, İbrahim Safi, Celal Tutant, Zeki Faik İzer, Şeref Akdik ve Hamit Görele’ye ait eserlerin de yer aldığı “Türk Resim Sanatına Atılan İmzalar” başlıklı sergi ile 29 Nisan 2023 tarihine kadar Nişantaşı’ndaki Artium Galerisi’nde sergilenecek (Meşrutiyet Mahallesi, Hacı Mansur Sokak No: 5/32 Aycibin Pasajı Şişli 34363 İstanbul). Müzayede, 30 Nisan saat 14:01’de wartiummodern adresindeki web sitesinde çevrim içi olarak gerçekleştirilecektir.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı