DOLAR
32,3662
EURO
35,0212
ALTIN
2.326,21
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Parçalı Bulutlu
22°C
İstanbul
22°C
Parçalı Bulutlu
Cumartesi Parçalı Bulutlu
21°C
Pazar Az Bulutlu
22°C
Pazartesi Az Bulutlu
24°C
Salı Az Bulutlu
18°C

ASFİM kayıtları başlıyor

Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin vatandaşlara ücretsiz spor imkanı sunduğu Antalya Spor ve Fitness Merkezleri’nde (ASFİM) verilecek ücretsiz spor kursu kayıtları 17 Ekim’de başlıyor.

ASFİM kayıtları başlıyor
15.10.2022 13:20
419
A+
A-

Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin vatandaşlara ücretsiz spor imkanı sunduğu Antalya Spor ve Fitness Merkezleri’nde (ASFİM) verilecek ücretsiz spor kursu kayıtları 17 Ekim’de başlıyor. ASFİM’de bu dönem ilk kez 60 yaş üstü vatandaşlara yönelik “ileri yaş için egzersiz” kursu da açılıyor.

 

Antalya Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanlığı bünyesinde hizmet veren ASFİM, vatandaşları sağlıklı ve hareketli yaşamla buluşturmaya devam ediyor. ASFİM’in ücretsiz spor hizmetinden faydalanmak isteyen vatandaşların, 17 – 30 Ekim tarihleri arasında yeni dönem kayıtları için internet adresi üzerinden başvuru yapmaları gerekiyor.

 

PİLATES, FİTNESS, REFORMER

ASFİM kursları 7 Kasım tarihinde başlayacak. Alanında uzman eğitmenler eşliğinde ücretsiz spor yapma imkanı sunan ASFİM’lerde vatandaşlar için  pilates, reformer, zumba, step-aerobik, fitness, çocuk cimnastiği, parkinson hasta egzersizi, kadınlara özel savunma sanatı kursları temel dersler halinde verilecek.

 

İLERİ YAŞ İÇİN EGZERSİZ

Bu yıl farklı bir branşta da hizmet verecek olan ASFİM merkezi “İleri yaş için egzersiz” kursunu açarak 60 yaş üstü vatandaşlar için özel çalışma programı ile formda kalmalarını sağlayacak. Ayrıca kalp hastalıkları, obezite, diyabet gibi yaş ile bağlantılı hastalıklardan da korunmak için 60 yaş üstü vatandaşlara özel metotlu dersler verilecek.

 

BAŞVURULAR ONLİNE 

ASFİM’in kurslarından ücretsiz faydalanmak isteyen vatandaşlar, 30 Ekim’e kadar www.abbsporhizmetleri.com adresinden online olarak başvuru yapabilecek. Kursların başlama tarihi ise 7 Kasım olarak belirlendi.

 

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı