DOLAR
32,3228
EURO
35,1013
ALTIN
2.301,52
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Açık
21°C
İstanbul
21°C
Açık
Cuma Az Bulutlu
23°C
Cumartesi Az Bulutlu
21°C
Pazar Az Bulutlu
21°C
Pazartesi Az Bulutlu
23°C

Aydem Enerji’nin Parla Solar Genel Müdürlüğü’ne Burak Bağcı getirildi

Türkiye'nin en büyük entegre enerji şirketlerinden Aydem Enerji'nin iştiraki, güneş paneli üreticisi Parla Solar'ın Genel Müdürlüğü'ne Burak Bağcı atandı.

Aydem Enerji’nin Parla Solar Genel Müdürlüğü’ne Burak Bağcı getirildi
14.09.2022 12:30
298
A+
A-

Türkiye'nin en büyük entegre enerji şirketlerinden Aydem Enerji'nin iştiraki, güneş paneli üreticisi Parla Solar'ın Genel Müdürlüğü'ne Burak Bağcı atandı. Parla Solar'a liderlik edecek olan Bağcı, Aydem Enerji'nin iştiraklerinden Tümaş Mermer'in Genel Müdürlüğü görevini de sürdürecek. 

 

Enerji üretimi, dağıtımı ve perakendeciliği alanlarında 40 yılı aşkın süredir faaliyetlerini sürdüren Aydem Enerji, üst düzey bir atama gerçekleştirdi. Bünyesindeki 15 şirketi ile Türkiye'nin en büyük entegre enerji şirketlerinden olan Aydem Enerji'de Tümaş Mermer Genel Müdürü olan Burak Bağcı, Parla Solar'ın da Genel Müdürlük pozisyonuna getirildi. 

 

Burak Bağcı, Uludağ Üniversitesi Ekonomi Bölümü'nden mezun olduktan sonra, yüksek lisansını İşletme ve Yönetim üzerine Marmara Üniversitesi'nde tamamladı. İş hayatına 1997 yılında Işıklar Holding'de Ürün Uzmanı olarak başlayan Bağcı, sırasıyla Gürsoy Grup'ta Fabrika Koordinatörlüğü, Endüstriyel Grup'ta Yönetim Direktörlüğü, Nalbantoğlu Metal'de Pazarlama Genel Müdür Yardımcılığı görevlerini üstlendi. Bağcı, 2018 yılından itibaren Tümaş Mermer Genel Müdürlüğü'nü yürütüyor. 

 

Güneş paneli üreticisi ve aynı zamanda Türkiye'nin ilk yerli güneş hücresi üreticisi olan Parla Solar, Denizli'deki fabrikasında yılda 600 bin panel ve 300 MW üretim kapasitesine sahip. Burak Bağcı yönetiminde gösterdiği başarıları ile dikkat çeken Tümaş Mermer ise, 24 saat üretim yapan ocak ve fabrikaları sayesinde Türkiye'nin en büyük doğal taş üreticilerinden biri konumunda yer alıyor. 

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı