DOLAR
32,5864
EURO
34,8068
ALTIN
2.504,97
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Yağmurlu
14°C
İstanbul
14°C
Yağmurlu
Cumartesi Parçalı Bulutlu
20°C
Pazar Az Bulutlu
21°C
Pazartesi Az Bulutlu
23°C
Salı Az Bulutlu
22°C

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu 29 Ekim Sergisinin Açılışını Yaptı

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, Büyükşehir Belediyesi'nin düzenlediği "29 Ekim Cumhuriyet Bayramı" konulu serginin açılışını yaptı.

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu 29 Ekim Sergisinin Açılışını Yaptı
29.10.2022 13:30
285
A+
A-

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, Büyükşehir Belediyesi'nin düzenlediği "29 Ekim Cumhuriyet Bayramı" konulu serginin açılışını yaptı. Başkan Çerçioğlu, sergilenen eserlerin sahibi çocukları ve gençleri kutladı.

 

Başkan Çerçioğlu, Cumhuriyetin kazanımlarını gelecek nesillere aktarabilmek için düzenlenen resim, şiir ve kompozisyon yarışmasının sergisini açtı. Başkan Çerçioğlu gençleri ve çocukları teker teker kutladı. Gençlerle ve çocuklarla fotoğraf da çekilen Başkan Çerçioğlu, "Her yıl olduğu gibi bu yıl da düzenlediğimiz yarışmamıza katılan tüm gençlerimizi ve çocuklarımızı yürekten kutluyorum. Onların Cumhuriyet bilinciyle Türkiye Cumhuriyeti ilelebet payidar kalacak" ifadelerini kullandı.

 

Açılışta Başkan Çerçioğlu'na Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Aydın Milletvekili Hüseyin Yıldız ile CHP Aydın İl Başkanı Ali Çankır da eşlik etti.

 

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı