DOLAR
32,5988
EURO
34,7628
ALTIN
2.496,63
BIST
9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Hafif Yağmurlu
14°C
İstanbul
14°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Açık
20°C
Pazar Az Bulutlu
21°C
Pazartesi Az Bulutlu
21°C
Salı Az Bulutlu
22°C

Aydın Büyükşehir Belediyesi Cumhuriyet Coşkusunu AYDINFEST İle Birlikte Kutlayacak

Cumhuriyetin ilanının 99.

Aydın Büyükşehir Belediyesi Cumhuriyet Coşkusunu AYDINFEST İle Birlikte Kutlayacak
26.10.2022 17:10
248
A+
A-

Cumhuriyetin ilanının 99. yıldönümü Aydın Büyükşehir Belediyesi’nin hazırladığı programla Aydın’da coşkuyla kutlanacak. Aydınfest’le birlikte dört güne yayılan programda birbirinden değerli sanatçılar ve müzik grupları Aydınlılarla buluşacak. 

 

Etkinliklerin ilki, 28 Ekim Cuma günü Musa Göçmen Senfoni Orkestrası’yla gerçekleştirilecek. Aytepe Amfi Tiyatro’da yapılacak olan konser saat 20’de başlayacak. Sevilen sanatçı Melike Şahin’in sahneye çıkacağı 29 Ekim Cumartesi günü ise Aydın Atatürk Kent Meydanı’nda unutulmaz akşamlardan birisi yaşanacak. Konser saat 20’de başlayacak. 

 

30 Ekim Pazar ve 31 Ekim Pazartesi günleri Aydın Tekstil Park’ta yapılacak olan etkinlikte ise birbirinden değerli grup ve sanatçılar sahnede olacak. Pazar günü Random, Madrigal ve Pinhâni; pazartesi günü ise Mary Jane, Evrencan Gündüz ve Fatma Turgut sahneye çıkacak. Etkinlikler saat 16’da başlayacak.

 

Aydınlıların her yıl olduğu gibi bu yıl da Cumhuriyet Bayramı’nı büyük bir coşkuyla kutlayacağını belirten Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, tüm Aydınlıları bayram kutlamalarına davet etti. 

 

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı