DOLAR
32,5981
EURO
34,8100
ALTIN
2.509,08
BIST
9.471,40
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Hafif Yağmurlu
14°C
İstanbul
14°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Açık
20°C
Pazar Az Bulutlu
21°C
Pazartesi Az Bulutlu
21°C
Salı Az Bulutlu
22°C

Aydın Büyükşehir Belediyesi'nin Yılbaşı Programı Başladı

Sevilen sanatçı Melike Şahin Aydınlılara unutulmaz bir akşam yaşattı Aydınlılar üç gün sürecek yeni yıl kutlamalarının ilk gününü Aydın Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen Melike Şahin konseri ile kutladı.

Aydın Büyükşehir Belediyesi'nin Yılbaşı Programı Başladı
29.12.2022 23:00
308
A+
A-

Sevilen sanatçı Melike Şahin Aydınlılara unutulmaz bir akşam yaşattı

Aydınlılar üç gün sürecek yeni yıl kutlamalarının ilk gününü Aydın Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen Melike Şahin konseri ile kutladı. Sanatçı, Atatürk Kent Meydanı’nda sevilen şarkılarını seslendirirken on binlerce Aydınlı da Melike Şahin’in şarkılarına eşlik etti.

Yılbaşı programı kapsamında yarın saat 20.30’da ise bir başka sevilen sanatçı Eypio sahnede olacak. Sanatçı Aydınlılar için en güzel şarkılarını seslendirecek.

31 Aralık akşamında saat 21’de DJ Burak Aydın, saat 22.30’da ise Kolpa sahnede olacak. Yılbaşı akşamında Aydınlıları ayrıca yapay kar yağışı ile ses, ışık, lazer ve ateş şovunun bir arada sunulduğu havuz gösterileri de bekliyor olacak. Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, tüm Aydınlıları Atatürk Kent Meydanı’nda düzenlenecek etkinliklere davet etti. 

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı