DOLAR
32,3228
EURO
35,1013
ALTIN
2.301,52
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Açık
21°C
İstanbul
21°C
Açık
Cuma Az Bulutlu
23°C
Cumartesi Az Bulutlu
21°C
Pazar Az Bulutlu
21°C
Pazartesi Az Bulutlu
23°C

Ayvalık’ta Cumhuriyet’in Doksan Dokuzuncu Yılına Özel Görkemli Kutlama

Ayvalık’ta Cumhuriyet Bayramı kutlamaları görkemli geçecek.

Ayvalık’ta Cumhuriyet’in Doksan Dokuzuncu Yılına Özel Görkemli Kutlama
25.10.2022 12:20
233
A+
A-

Ayvalık’ta Cumhuriyet Bayramı kutlamaları görkemli geçecek. Ayvalık Belediyesi ve Atatürkçü Düşünce Derneği Ayvalık Şubesi ortaklığında Cumhuriyet’in kuruluşunun 99’uncu yılı iki gün boyunca çeşitli etkinliklerle kutlanacak.

 

Cumhuriyet’e bağlılık yürüyüşü

28 Ekim Cuma günü saat 12.00’de Hudut Kapısı’ndan, Cumhuriyet Meydanı’na kadar sürecek olan “Cumhuriyet’e Bağlılık Yürüyüşü”yle başlayacak olan kutlamalar saat 13.00’te Cumhuriyet Meydanı’nda resmi törenle devam edecek. Aynı günün akşamı Cumhuriyet’in 99’uncu yılı kutlama resepsiyonu Kırlangıç Yaşam Merkezi’nde gerçekleştirilecek.

 

Fener alayı saat 19.00’da

Hüsnü Uğural Stadı’nda 29Ekim Cumartesi günü saat 10.30’da resmi geçit töreniyle sürecek olan kutlamalar çerçevesinde akşam saat 19.00’da Öğretmenevi önünden başlayacak olan Fener Alayı’yla doruğa ulaşacak. Aynı günün akşamı, Ayvalık’ın 23 kırsal mahallesinin katılımıyla geleneksel olarak yapılan “Mahallelerarası “Cumhuriyet Kupası” Futbol Turnuvası kupa töreni Ayvalık Belediyesi Sarı Zeybek Spor ve Sosyal Tesisleri’nde sahibini bulacak.

 

Hemşehrilerimizi bekliyoruz

Cumhuriyet’in 99’uncu yılına yakışır kutlamaların gerçekleştirileceği iki gün boyunca düzenlenen güzel etkinliklere tüm Ayvalıklıları davet eden Ayvalık Belediye Başkanı Mesut Ergin,  “Özgürlüğün, demokrasinin ve barışın, ilk kurşunun atıldığı Kuvayı Milliye şehri Ayvalık’ta her yıl olduğu gibi bu yıl da görkemli kutlamalar gerçekleştiriyoruz. Hemşehrilerimle birlikte Cumhuriyet Bayramımızı coşkuyla kutluyoruz. Tüm Ayvalıklıları Cumhuriyet Bayramı’nı hep birlikte kutlamaya davet ediyorum” dedi.

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı