DOLAR
32,3592
EURO
34,9986
ALTIN
2.324,57
BIST
9.143,52
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
23°C
İstanbul
23°C
Az Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
22°C
Pazar Parçalı Bulutlu
22°C
Pazartesi Az Bulutlu
24°C
Salı Az Bulutlu
18°C

Bağcılar, Gençlik Konseri’yle coştu

Bağcılar Belediyesi Gençlik Konserleri kapsamında sahneye çıkan Mustafa Ceceli ile Canbay&Wolker izleyenlere unutulmaz bir gece yaşattı.

Bağcılar, Gençlik Konseri’yle coştu
10.10.2022 16:00
289
A+
A-

Bağcılar Belediyesi Gençlik Konserleri kapsamında sahneye çıkan Mustafa Ceceli ile Canbay&Wolker izleyenlere unutulmaz bir gece yaşattı. Bağcılar Meydanı’nı dolduran 90 bin kişi, Ceceli’nin şarkılarıyla duygusal anlar yaşarken Canbay&Wolker’ın performansıyla da doyasıya eğlendi.

 

Bağcılar Belediyesi’nin yıl içinde düzenlediği Gençlik Konserleri’nin son konukları romantik şarkıların prensi Mustafa Ceceli ile rap müziğin sevilen ikilisi Vahap Canbay (Canbay) ve Umut Bolat (Wolker) oldu. Konserin düzenlendiği 15 Temmuz Demokrasi Milli İrade Meydanı erken saatlerde Celeli ile Canbay&Wolker hayranlarıyla dolup taştı.

 

Sizi en iyi ben anlarım

90 bin kişinin katıldığı konserde Bağcılar Belediye Başkanı Abdullah Özdemir de gençlerin yanındaydı. Kendisinin de Bağcılar’da büyüyen bir kişi olduğunu söyleyen Özdemir, “Sizlerin isteklerini, beklentilerini, gelecekle ilgili ümitlerini çok iyi biliyorum. Sizi en iyi ben anlarım. İlçemizin, ülkemizin, hepimizin geleceği için hep birlikte çalışacağız. Birlikte yol yürüyeceğiz. Gelecekle ilgili beklentilerinizi ve düşüncelerinizi mutlaka bekliyorum. Bize bildirin. Gençlerle alakalı ne yapılması gerekiyorsa sizler için hayata geçireceğiz” dedi.

 

Hem duygusal hem eğlenceli anlar yaşandı

Daha sonra sahneye çıkan sanatçılar, ilçe sakinlerine unutulmaz bir gece yaşattı. Ceceli, söylediği birbirinden güzel şarkılarla davetlilerin kalbine dokunurken Canbay&Wolker da hareketli şarkıları ve performansıyla coşku tavan yaptı. Hem duygusal hem de eğlenceli bir hafta sonu geçiren Bağcılarlılar, konserden dolayı Özdemir’e teşekkürlerini iletti. Konser sonunda Özdemir, sanatçılara çiçek takdim etti.

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı