DOLAR
32,5988
EURO
34,7628
ALTIN
2.496,63
BIST
9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Hafif Yağmurlu
14°C
İstanbul
14°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Açık
20°C
Pazar Az Bulutlu
21°C
Pazartesi Az Bulutlu
21°C
Salı Az Bulutlu
22°C

Bağcılar’da Trabzon günleri başladı

Bağcılar Belediyesi’nce düzenlenen “Memleket Günleri”nde bu hafta Trabzon tanıtım günleri yapılıyor.

Bağcılar’da Trabzon günleri başladı
09.11.2022 11:10
263
A+
A-

Bağcılar Belediyesi’nce düzenlenen “Memleket Günleri”nde bu hafta Trabzon tanıtım günleri yapılıyor. Bir hafta sürecek etkinliklerin açılışında bir araya gelen Trabzonlular, horon eşliğinde doyasıya eğlendi.

 

Bağcılar Belediyesi tarafından düzenlenen ve geçen hafta Kastamonu’yla başlayan “Memleket Günleri” Trabzon ile devam ediyor. Kadın ve Aile Kültür Sanat Merkezi binasında gerçekleşen etkinliğin açılışını Bağcılar Belediye Başkanı Abdullah Özdemir, AK Parti İlçe Başkanı Rüstem Tüysüz ve Bağcılar Trabzonlular Derneği Başkanı Etem Coşkun yaptı.

 

Trabzon, Eren Bülbüller yetiştirmiştir

Memleket günlerinin aynı memleketli insanların bir araya gelmelerine ve bir sonraki nesli tanımalarına vesile olduğunu söyleyen Özdemir, “Trabzonlu hemşehrilerimizin önderliğinde bir aradayız. Trabzon, bizim hem Karadeniz’imizin hem de Türkiye’mizin devletine, milletine bağlılığıyla her zaman memleketimizin önde gelen şehirlerinden biri. Vatan, millet sevdası noktasında yola çıkıldığında bayraktarlık yapan bir memleket. Fazlasıyla devlet adamı yetiştirmiştir. En önemlisi de Eren Bülbüller yetiştirmiştir” dedi.

 

13 Kasım Pazar akşamına kadar devam edecek

Açılışın ardından davetliler, sergi alanının ve stantları gezdi. Katılımcılar kemençe eşliğinde horon tepti. Renkli görüntülere sahne olan programda Trabzon mutfağının yemeklerinin de tadına bakıldı.

 

Memleket Günleri, 13 Kasım Pazar günü Hamsi Şöleni’yle son bulacak.

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı