DOLAR
32,3430
EURO
35,0087
ALTIN
2.324,00
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Açık
21°C
İstanbul
21°C
Açık
Cuma Parçalı Bulutlu
23°C
Cumartesi Az Bulutlu
21°C
Pazar Parçalı Bulutlu
21°C
Pazartesi Az Bulutlu
23°C

Basın Bülteni: beIN GURME ekranlarının yaz sürprizi “Ayın Şefi" Serkan Çakır ile devam ediyor!

Türkiye’nin lider dijital platformu Digiturk, yaz başında beIN GURME ekranlarında start verdiği yepyeni Ayın Şefi” programına şef Serkan Çakır ile devam ediyor.

Basın Bülteni: beIN GURME ekranlarının yaz sürprizi “Ayın Şefi" Serkan Çakır ile devam ediyor!
28.06.2023 11:40
336
A+
A-

Türkiye’nin lider dijital platformu Digiturk, yaz başında beIN GURME ekranlarında start verdiği yepyeni Ayın Şefi” programına şef Serkan Çakır ile devam ediyor. “Ayın Şefi” yeni bölümleriyle 3 Temmuz tarihinden itibaren hafta içi her gün saat 14:35’te beIN GURME kanalında izleyicilerle buluşacak.

Digiturk 21. kanalda yayınlanan Türkiye’nin lezzet ekranı beIN GURME, “Ayın Şefi” programında 3 Temmuz tarihinden itibaren şef Serkan Çakır’ı konuk ediyor. 

Hepsi alanlarında parlak başarılara imza atan ve mutfaklarında iddialı 7 farklı ekolden, 7 başarılı ve seçkin şefin aynı mutfakta birbirinden lezzetli yemekler sunacakları “Ayın Şefi” maratonu yerel mutfaklara modern dokunuşlar yapan başarılı şef Serkan Çakır ile devam edecek.

Ekranın yaz sürprizlerinden “Ayın Şefi” programıyla her bir şef sırayla 1 ay boyunca en özel tariflerini hazırlarken izleyicilere dünya mutfağından, yerel lezzetlere kadar gastronomik bir serüven yaşatacak. En iddialı et yemeklerinden, vegan dostu özel sebzelere, “fine dining” akımının son trendlerinden, lezzetine doyamayacağınız tatlılara kadar birçok özel tarif aynı mutfakta izleyicilerle buluşacak. 

“Ayın Şefi” programının yeni bölümlerindeki şefi Serkan Çakır, üniversite eğitimini Ege Üniversitesi Devlet Türk Müziği Konservatuarı’nda tamamladıktan sonra Konya Selçuk Üniversitesi ve Ankara Gazi Üniversitesi’nde öğretim görevlisi olarak çalıştı. Çakır, akademik Dünya’nın kendisine uygun olmadığını hissetmesi ile istifa edip aile restoranlarının mutfağına girdi. Mutfak Sanatları Akademisi’nde aşçılık eğitimi alan Çakır, böylelikle hem alaylı hem de okullu bir aşçı kimliği kazandı.

2017 yılında kardeşi Deniz ile yerel mutfağa modern dokunuşlar geliştirdikleri GastroTire’yi kuran Çakır, 5 sene boyunca GastroTire’nin Mutfak Şefliği ve İşletmeciliğini üstlendi. Serkan Çakır, bu süreç boyunca birçok gastronomi organizasyonuna konuk şef olarak davet edildi. 

Çeşitli reklam projeleri ve televizyon yapımlarında konuk olarak yer alan Serkan Çakır’ın “Kısık Ateş ile Yerli Yerinde” adlı programı da daha önce beIN GURME ekranlarına gelmişti. 

3 Temmuz Pazartesi gününden itibaren hafta içi her gün saat 14:35’te beIN GURME’de yemek ve lezzet tutkunlarını ekrana bağlayacak “Ayın Şefi” programı TOD ekranlarında da dilediğiniz zaman izlenebilecek. 

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı