DOLAR
32,3455
EURO
35,1151
ALTIN
2.310,52
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Açık
21°C
İstanbul
21°C
Açık
Cuma Az Bulutlu
23°C
Cumartesi Az Bulutlu
21°C
Pazar Az Bulutlu
21°C
Pazartesi Az Bulutlu
23°C

Başkan Büyükakın: Birlikte çok daha güçlüyüz

Başkan Büyükakın, “Çalışma sözü, hizmet etme sözü, daha fazla gönüllere girme sözü verdik milletimize.

Başkan Büyükakın: Birlikte çok daha güçlüyüz
07.10.2022 12:00
236
A+
A-

Başkan Büyükakın, “Çalışma sözü, hizmet etme sözü, daha fazla gönüllere girme sözü verdik milletimize. Eser ve hizmet siyasetimizin merkezinde insan var” dedi

 

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, Türkiye Muharip Gaziler Derneği Darıca Şube Başkanı Hüseyin Çoban, Dilovası Bingöllüler Dernek Başkanı Ercan Güneş ve beraberindeki heyetle bir araya geldi. Büyükşehir Belediyesi’nin kentin her köşesine ortaya koyduğu hizmetler için teşekkür eden konuklarına, “Hemşerilerimizin neye ihtiyacı olduğuna, ne arzu ettiğine, hangi hizmeti beklediğine odaklanıyor ve gereğini de yapıyoruz” diyen Başkan Büyükakın, “Bizim işimiz Kocaelililere hizmet etmektir. Bakınız Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan, ülkemizi geliştirmek, büyütmek ve güçlendirmek için çalışıyor. Bizim de tek bir gayemiz var milletimize hizmet etmek ve Cumhurbaşkanımıza yerelden katkı sunmaktır” dedi.

 

“DÜNYADA YENİ DENGELERİN KURULMASINA NEDEN OLMUŞTUR”

Türkiye Muharip Gaziler Derneği Darıca Şubesi’nin ziyareti nedeniyle, “Bu cennet vatanın bizlere kalmasında ve korunmasında canını hiçe sayarak düşmana karşı bedenini siper eden kahraman gazilerimizi ve aziz şehitlerimizi bir kez daha şükranla anıyorum’’ vurgusu yapan Başkan Büyükakın, “Ülkemiz, terörle mücadelede yurt içi ve yurt dışında çok önemli operasyonlar yapıyor. Güvenlik güçlerimizle, askerimizle ve istihbarat teşkilatımızla teröristlerin her an ensesinde olan bir Türkiye var. Bir gece ansızın gelen bir Türkiye, bölgesinde ve dünyada söz sahibidir artık. Cumhurbaşkanımızın kararlı duruşu ve büyük liderliği, dünyada yeni dengelerin kurulmasına neden olmuştur” şeklinde konuştu.   

 

“BİZİM ESER VE HİZMET SİYASETİMİZİN MERKEZİNDE İNSAN VAR”

Bingöllüler Dernek Başkanı Ercan Güneş ve beraberindeki heyetle yakından ilgilenen Başkan Büyükakın, Dilovası’na gerçekleştirdiği hizmetler başta olmak üzere gösterdiği yakın ilgi nedeniyle teşekkür eden konuklarına, “Biz Dilovası için her yeni gün yeni bir şeyler söylemek, yeni hizmetler yapmak için çalışıyoruz. Çünkü bizim milletimize verdiğimiz söz var. Çalışma sözü, hizmet etme sözü, daha fazla gönüllere girme sözü. Bizim eser ve hizmet siyasetimizin merkezinde insan var. Dilovası’nın kadirşinas hemşerilerime hizmet etmek için gayretimiz devam ediyor. Biz ülke olarak Kocaeli olarak her zaman dediğimiz gibi birlikte çok daha güçlüyüz. Bu birlikteliğimizi, huzurumuzu, kardeşliğimizi kimsenin bozmasına asla müsaade etmeyeceğiz” diyerek sözlerini tamamladı. Birliktelikler yapılan görüş alışverişinin ardından sona erdi.

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı