DOLAR
32,3662
EURO
35,0212
ALTIN
2.326,21
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Parçalı Bulutlu
22°C
İstanbul
22°C
Parçalı Bulutlu
Cumartesi Parçalı Bulutlu
21°C
Pazar Az Bulutlu
22°C
Pazartesi Az Bulutlu
24°C
Salı Az Bulutlu
18°C

Başkan Büyükakın: Gebze’miz için değer üretmeye devam edeceğiz

Başkan Büyükakın, 2700 metrelik Gebze Yeni Bağdat Caddesi asfalt yenileme çalışmasını ve Darıca Okul Yolu Caddesi üzerinde yapımı devam eden üst geçit projesini yerinde inceledi.

Başkan Büyükakın: Gebze’miz için değer üretmeye devam edeceğiz
22.11.2022 15:20
234
A+
A-

Başkan Büyükakın, 2700 metrelik Gebze Yeni Bağdat Caddesi asfalt yenileme çalışmasını ve Darıca Okul Yolu Caddesi üzerinde yapımı devam eden üst geçit projesini yerinde inceledi.

 

Kocaeli Büyükşehir Belediye Tahir Büyükakın, 2700 metrelik Gebze Yeni Bağdat Caddesi asfalt yenileme çalışmasını ve Darıca Okul Yolu Caddesi üzerinde yapımı devam eden üst geçit projesini yerinde inceledi. Başkan Büyükakın’a,  Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, AK Parti İlçe Başkanı Recep Kaya, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Gökmen Mengüç ve Bölge Koordinatörü İbrahim Pehlivan da eşlik etti. İncelemeler sonrası açıklama yapan Başkan Büyükakın, “Derdimiz, alt ve üst yapı projeleriyle insanımızın huzurla yaşadığı bir şehir imar etmektir. Bize sandıkta güvenerek kentimize hizmet etme şansı veren halkımıza karşı olan sorumluluğumuzu biliyoruz. Bundan dolayı amasız, fakatsız, lakinsiz aziz Gebzeli hemşerilerimiz için projelerimizi hayata geçiriyoruz” şeklinde konuştu.

 

“TİTİZLİKLE ÇALIŞIYORUZ”

Gebze Yeni Bağdat Caddesi asfalt yenileme çalışmasıyla daha konforlu bir ulaşım hedeflediklerini de dile getiren Başkan Büyükakın, “Darıca Okul Yolu Caddesi üzerinde yaptığımız yaya üstgeçidi ile vatandaşlarımızın ve özellikle bölgede bulunan okullardaki öğrencilerimizin mevcut trafik akışın üzerinde güvenli ve konforlu ulaşımlarının sağlanmasını hedefliyoruz. Bu iki konuda da her zamanki gibi arkadaşlarımız büyük bir titizlikle çalışmalarını sürdürüyorlar. Tabii biz bu hizmetleri ortaya koyarken bir vizyonla hareket ediyoruz. Rabbimizin, 'İnsan için ancak çalıştığı kadarı vardır' emri ilahisini kendimize rehber edinerek, yolumuza devam ediyoruz, etmeye de devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

 

“ÖNEMLİ HİZMETLER KAZANDIRIYORUZ”

Eğitimden sağlığa, altyapıdan üstyapıya, ulaşımdan gençlik projelerine, tarımdan sosyal desteklere kadar her alanda önemli hizmetler kazandırmaya devam ettiklerini söyleyen Başkan Büyükakın, tüm hizmetlere bütüncül bir akılla baktıklarını dile getirdi. Başkan Büyükakın, “Projelerimize ayırdığımız tüm kaynakların kullanılması noktasında çok dikkatli hareket ediyoruz. Halkımız için gayret göstermeye, emek vermeye her zaman hazırız. Gebze’miz için değer üretmeye devam edeceğiz” dedi.

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı