DOLAR
32,3759
EURO
35,0031
ALTIN
2.326,03
BIST
9.097,50
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
23°C
İstanbul
23°C
Az Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
21°C
Pazar Az Bulutlu
22°C
Pazartesi Az Bulutlu
24°C
Salı Az Bulutlu
19°C

Başkan Savran’dan Yoğun Tempo

Nevşehir’in değişimi ve gelişimi için yoğun mesai harcayan Belediye Başkanı Dr.

Başkan Savran’dan Yoğun Tempo
17.11.2022 12:00
234
A+
A-

Nevşehir’in değişimi ve gelişimi için yoğun mesai harcayan Belediye Başkanı Dr. Mehmet Savran, çalışma alanlarındaki incelemeleri ve mahalle ziyaretlerini sürdürüyor.

 

Yoğun iş temposuna rağmen her fırsatta esnaflarla ve vatandaşlarla kucaklaşmaya, ihtiyaçları yerinde tespit etmeye, talep ve önerileri dinlemeye devam eden Belediye Başkanı Savran, gündüz mahallelerdeki çalışma alanlarında incelemelerde bulunup akşamları ise ev ziyaretleri gerçekleştiriyor.

 

Son olarak 15 Temmuz Mahallesi ve Güzelyurt Mahallelerinde, Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerinin çalışma alanlarında incelemelerde bulunan Savran’a, Başkan Yardımcısı Ersin Erol da eşlik etti. Mahallelerde yeni yapılan parkları gezerek 2023 yılı yatırım programına alınan bölgelerde incelemelerde bulunan Savran, ayrıca mahalle sakinlerinin talep ve önerilerini dinledi.

 

Başkan Savran, akşam ise yine 15 Temmuz Mahallesi ve İbrahim Paşa Mahallesi’nde ev ziyaretleri gerçekleştirdi. Oldukça sıcak ve samimi bir ortamda gerçekleşen ziyaretlerde çocuklarla yakından ilgilenen Savran, vatandaşlarla da sohbet etti.

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı