DOLAR
32,5675
EURO
34,6955
ALTIN
2.503,75
BIST
9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Yağmurlu
14°C
İstanbul
14°C
Yağmurlu
Cumartesi Açık
20°C
Pazar Az Bulutlu
21°C
Pazartesi Az Bulutlu
23°C
Salı Az Bulutlu
22°C

Başkan Topaloğlu'na forma hediyesi

Kemer FK 2020 Başkanı Cumali Balık ve kulüp antrenörleri Tayfun Yaz ve Melih Bildiş, Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu’na nezaket ziyaretinde bulunarak takımın formasını hediye etti.

Başkan Topaloğlu'na forma hediyesi
01.02.2023 17:50
274
A+
A-

Kemer FK 2020 Başkanı Cumali Balık ve kulüp antrenörleri Tayfun Yaz ve Melih Bildiş, Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu’na nezaket ziyaretinde bulunarak takımın formasını hediye etti. Ziyarette, Kemer İdmanyurdu Spor Kulübü Başkanı ve Antrenörü Öner Karagün de yer aldı.

Başkan Topaloğlu, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, 2. Amatör Lig’de mücadele edecek olan Kemer FK 2020’ye başarılar dileyerek, Kemer Belediyesi olarak ellerinden gelen desteği vermeye hazır olduklarını söyledi.

Kemer FK 2020 Başkanı Cumali Balık ve kulüp antrenörleri Tayfun Yaz ve Melih Bildiş kendilerini ağırlayan Başkan Topaloğlu’na teşekkür ederek takımın formasını hediye etti.

 

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı