DOLAR
32,3812
EURO
35,0207
ALTIN
2.325,80
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Açık
21°C
İstanbul
21°C
Açık
Cuma Parçalı Bulutlu
22°C
Cumartesi Az Bulutlu
21°C
Pazar Az Bulutlu
22°C
Pazartesi Az Bulutlu
24°C

Başkan Yetişkin muhtarlarla bir araya geldi

Seferihisar Belediye Başkanı İsmail Yetişkin, 19 Ekim Muhtarlar Günü dolayısıyla Seferihisar’daki muhtarlar ile bir araya geldi.

Başkan Yetişkin muhtarlarla bir araya geldi
18.10.2022 17:00
292
A+
A-

Seferihisar Belediye Başkanı İsmail Yetişkin, 19 Ekim Muhtarlar Günü dolayısıyla Seferihisar’daki muhtarlar ile bir araya geldi. Teos Yazarlar Evi’nde düzenlenen toplantıda Başkan Yetişkin, özverili çalışmaları ve destekleri için tüm muhtarlara teşekkür etti.

 

İsmail Yetişkin, vatandaşların sorunları karşısında iş birliği içinde süreçleri özveriyle yürüten tüm muhtarların Muhtarlar Günü’nü kutladı.

 

İlçe sakinlerinin taleplerini belediyeye hızlı bir şekilde ilettiği ve uyumlu bir şekilde çalıştıkları için CHP Seferihisar İlçe Başkanı Senem Gürer Solak ile birlikte Başkan Yetişkin muhtarlara ayrı ayrı teşekkür plaketlerini takdim etti.

 

Toplantıda vatandaşın sorunlarına en kısa sürede çözüm üretmenin önemine dikkat çeken Başkan Yetişkin‘’Bugün mahalle muhtarlarımızla Muhtarlar Günü dolayısıyla bir araya geldik. Yaptığımız çalışmalar ve hizmetlerin Seferihisar’ın her köşesine ulaşmasında en büyük yardımcımız olan muhtarlarımıza özverili çalışmaları dolayısıyla teşekkür ediyorum” dedi.

 

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı