DOLAR
32,3283
EURO
35,0825
ALTIN
2.297,56
BIST
8.989,17
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Açık
20°C
İstanbul
20°C
Açık
Cuma Az Bulutlu
23°C
Cumartesi Az Bulutlu
21°C
Pazar Az Bulutlu
21°C
Pazartesi Az Bulutlu
23°C

Baymak bölge buluşmaları Ankara ve İstanbul’da gerçekleşti

İklimlendirme sektörünün öncü markası Baymak, Ankara ve İstanbul’da yüzlerce iş ortağı ile bir araya geldi.

Baymak bölge buluşmaları Ankara ve İstanbul’da gerçekleşti
27.09.2022 16:50
301
A+
A-

İklimlendirme sektörünün öncü markası Baymak, Ankara ve İstanbul’da yüzlerce iş ortağı ile bir araya geldi. Etkinlikte, Baymak’ın yenilikçi ürünleri, şirketin hedef ve stratejileri, finansal performans ve yatırımları, bölgesel başarıları ve mükemmel müşteri deneyimi uygulamalarını kapsayan pek çok farklı konuya değinildi. Baymak CEO’su Ender Çolak yaptığı konuşmada; müşteri deneyimini iş stratejilerinin merkezine alan Baymak’ın sürdürülebilir bir gelecek için enerji dönüşümüne öncülük etmeye devam edeceğini belirtti.  

 

Baymak’ın Ankara ve İstanbul’da gerçekleştirdiği bölge buluşmaları yüzlerce iş ortağının katılımıyla gerçekleşti. Baymak CEO’su Ender Çolak’ın ev sahipliğinde 19 Eylül Pazartesi günü Ankara JW Marriott Hotel’de gerçekleşen geleneksel buluşmaların İstanbul ayağı 23 Eylül Cuma günü Swissôtel The Bosphorus Istanbul’da yapıldı. 

 

Bölge buluşmalarında konuşan Çolak; “Baymak olarak bizi motive eden güç müşterilerimize en iyi hizmeti sunmak. Tüketicilerimizin sadece bugününü değil, gelecekteki ihtiyaç ve beklentilerini de gözeterek faaliyetlerimize yön veriyoruz. Geçtiğimiz yıl, bağlı bulunduğumuz küresel iklimlendirme devi BDR Thermea Group’un enerji dönüşümündeki vizyonunu da arkamıza alarak ilk hidrojenle uyumlu çalışabilen kombimiz Lunatec’i piyasaya çıkardık. Geleceğin teknolojisi ısı pompasında yakaladığımız başarılı ivmeyi kararlı bir şekilde sürdürüyoruz. ‘İşimiz Sizi Anlamak’ anlayışı ile sunduğumuz çevre dostu ve hibrit iklimlendirme çözümleri ile sürdürülebilir bir gelecek için müşterilerimizi ve tüketicilerimizi enerji dönüşümüne hazırlamaya devam edeceğiz” dedi. 

 

Konuşmasında Baymak’ın finansal başarılarından ve yatırımlarından da söz eden Çolak; “2022 yılı bölgesel ve küresel zorluklara rağmen Baymak’ın istikrarlı büyümesini sürdürdüğü yeni başarı hikayeleriyle dolu bir yıl olarak geçiyor. Baymak ilk 8 aylık dönemde 120 büyürken aynı dönemde ihracat payı 25 olarak gerçekleşti. 2022 yılının ilk 8 ayında ürün bazında yurtiçi kombi adedinde geçen yılın aynı dönemine göre 13, klimada 5 yoğuşmalı kazan grubunda ise 17 büyüme sağladık. 2022 yıl sonu cirosunda 2,5 milyar lira üzerine çıkarak 90 büyümeyi hedefliyoruz. İstikrarlı büyümemizi sürdürürken yatırımlar konusunda da hız kesmiyoruz. 2022 yılında ihracat pazarındaki yoğun talebi de göz önünde bulundurarak boyler hattına 6 milyon Euro yatırım yapmayı öngörmüştük. Şimdiye kadar bu yatırımların önemli bir kısmını hayata geçirdik. Bu yatırımla yılda 34 bin olan mevcut boyler kapasitemizi 7 kat artırarak 2023 sonunda 150 bine taşıyacağız. Bu kapasitenin büyük bir kısmını da Avrupa’ya ihraç edeceğiz” diye konuştu.

 

Bölge buluşmalarına özel konuklar: Şansal Büyüka ve Yılmaz Vural 

Eğitim ve konuşmaların ardından keyifli bir akşam yemeği ile sonlanan etkinliklerin sürprizi spor yazarı, program sunucusu ve spor yorumcusu Şansal Büyüka ile eski futbolcu ve teknik direktör Yılmaz Vural oldu. Baymak bayi buluşmasına katılan misafirler, Türkiye futbol camiasının duayen isimleri ile buluşma ve sohbet etme imkânı buldu.

 

Buluşmalarda ayrıca Baymak Ürün Müdürü Şahin Özkan tarafından Baymak’ın geniş ürün ailesinin anlatıldığı ürün eğitimi verildi. Baymak Ülke Satış Müdürü Halil Özdemir ise iklimlendirme sektörünü yerel ve global ölçekte değerlendirdiği sunumunda bölgesel başarıları ve fırsatları değerlendirdi.

 

Baymak Bölge Buluşmaları’nda Garanti BBVA Emeklilik ile yapılan iş birliği kapsamında Baymaklife üyelerinin geleceğini garanti altına alan BES sisteminin yanı sıra Garanti Bankası ve finansal teknoloji şirketi FigoPara iş birliği ile oluşturulan finansal iş birliği modeli de anlatıldı. 

 

Etkinlik sırasında online olarak gerçekleştirilen anket çalışmasına katılan misafirler, Baymak’ın en beğendikleri yönlerinin bayilerine verdiği değer, sunduğu kaliteli ürün ve hizmetler olduğunu belirtti. 

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı