DOLAR
32,3285
EURO
35,0893
ALTIN
2.297,14
BIST
9.041,24
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Açık
20°C
İstanbul
20°C
Açık
Cuma Az Bulutlu
23°C
Cumartesi Az Bulutlu
21°C
Pazar Az Bulutlu
21°C
Pazartesi Az Bulutlu
23°C

Bayraklı’da sorunlara yerinde çözüm

Bayraklı’nın sorunlarını yerinde incelemek ve vatandaşların taleplerini ilk ağızdan dinlemek için uzun süredir mahalle ziyaretlerini sürdüren Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal, son iki ayda 15 mahalleyi gezdi.

Bayraklı’da sorunlara yerinde çözüm
21.09.2022 12:10
235
A+
A-

Bayraklı’nın sorunlarını yerinde incelemek ve vatandaşların taleplerini ilk ağızdan dinlemek için uzun süredir mahalle ziyaretlerini sürdüren Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal, son iki ayda 15 mahalleyi gezdi. Esnaf turu ve ev ziyaretleri ile sokağın nabzı tutulurken, tespit edilen eksikler bir bir yerine getirildi. Başkan Sandal “Birlik ve dayanışma içinde yarınlara daha güzel bir Bayraklı bırakacağız” dedi.

 

15 MAHALLE KARIŞ KARIŞ GEZİLDİ

Mahalle gezilerinin son adresi Tepekule oldu. Başkan Serdar Sandal; CHP Bayraklı İlçe Başkanı Didem Gültekin, mahalle muhtarı Songül Tuğcu, belediye bürokratları ve parti yöneticileri ile birlikte sokakları gezdi. Esnafın sorunlarını dinleyen heyet, mahallenin eksiklerini de yerinde tespit ederek çözüm için çalışmaları başlattı. Tepekule Mahallesi ile birlikte, son dönemde ziyaret edilen mahalle sayısı 15’e yükseldi. Ziyaretlerin aralıksız süreceği ifade edildi.

 

“SORUNLARI TEK TEK ÇÖZECEĞİZ”

Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal “Bayraklı’yı sokaktan yönetiyor, talep ve önerilere ilk ağızdan vakıf oluyoruz. Yaptığımız çalışmalar neticesinde, ilçemizin 50 yıldır kronik hale gelen sorunlarını tek tek çözüme kavuşturuyoruz. Biz büyük bir aileyiz. Birlik ve dayanışma içinde yarınlara daha güzel bir Bayraklı bırakacağız. Tepekule, bizim için çok kıymetli bir mahalle. Doğru planlama ve kentsel dönüşüm çalışmaları ile mahalleye yeni bir vizyon katmayı hedefliyoruz” dedi. 

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı