DOLAR
32,3241
EURO
34,9742
ALTIN
2.312,74
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Açık
21°C
İstanbul
21°C
Açık
Cuma Parçalı Bulutlu
23°C
Cumartesi Az Bulutlu
21°C
Pazar Parçalı Bulutlu
21°C
Pazartesi Az Bulutlu
23°C

Bilkent Sahne Ast, Kasım Ayında da Tiyatro Severleri Ağırlamaya Devam Ediyor

Bilkent Sahne AST, Kasım ayında da çok değerli oyuncuları ve tiyatro eserleriyle perdelerini tiyatro severler için aralıyor.

Bilkent Sahne Ast, Kasım Ayında da Tiyatro Severleri Ağırlamaya Devam Ediyor
04.11.2022 11:10
250
A+
A-

Bilkent Sahne AST, Kasım ayında da çok değerli oyuncuları ve tiyatro eserleriyle perdelerini tiyatro severler için aralıyor. 

 

İlk kez Bilkent Sahne AST’ta

5, 12, 19 ve 25 Kasım tarihlerinde Deniz Fırat Aksoy'un gerçek bir hikâyeden yola çıkarak uyarladığı ve Serhat Nalbantoğlu'nun yönettiği "N'SİN" tiyatro severlerle bir araya gelecek. Oyun, Aziz Nesin'in 4 Temmuz 1965'te Moskova'dan dönüşünde polis tarafından gözaltına alınmasını ve akabinde gelişen olayları izleyiciye mizahi bir dille sahneyeaktarıyor. 

 

60 yıl sonra bile değişmeyen düzeni hicveden oyun, Ankara Sanat Tiyatrosu prodüksiyonu ile Ekim ayında buluşan "N'SİN", tiyatro severleri güldürürken aynı zamanda dün ile bugün arasındaki bağı gözler önüne serecek.

 

Nobel ödüllü yazarın oyunu usta oyuncularla sahnede

11,16,26 Kasım tarihlerinde ise Nobel ödüllü İtalyan yazar Dario Fo tarafından yazılmış; Mahir İpek, Mehmet Ulusoy, Yıldırım Şimşek gibi usta oyuncuların kadrosunda yer aldığı, iki perdelik tiyatro oyunu “Bir Anarşistin Kaza Sonucu Ölümü’’ Bilkent Sahne AST’ta tiyatro severlerle bir araya gelecek. Saat 20.00’de sahnelenecek oyunda; Mehmet Ulusoy, Mahir İpek, Çağlar Deniz, Yıldırım Şimşek ve Hazal Pekgöz izleyicinin karşısında olacak.

 

23 Kasım saat 20.00’de ise modern meddah Sunay Akın’ın konuk oyunuyla sahneye çıkacağı Bilkent Sahne AST, tiyatro severlerle unutulmaz bir tiyatro şöleni yaşatacak. 

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı