DOLAR
32,3228
EURO
35,1013
ALTIN
2.301,52
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Açık
21°C
İstanbul
21°C
Açık
Cuma Az Bulutlu
23°C
Cumartesi Az Bulutlu
21°C
Pazar Az Bulutlu
21°C
Pazartesi Az Bulutlu
23°C

Bitay yeni yılda da kazandırıyor

Türkiye’den dünyaya açılan kripto para borsası Bitay, yeni yılda da kazandırmaya devam ediyor.

Bitay yeni yılda da kazandırıyor
16.01.2023 15:31
348
A+
A-

Türkiye’den dünyaya açılan kripto para borsası Bitay, yeni yılda da kazandırmaya devam ediyor. Ocak sonuna kadar devam edecek kampanyalarda hem kullanıcılar hem de yeni üyeler Bitay Coin kazanacaklar. İşte kazandıran kampanyaların detayları…

Davet Et & Kazan

Bitay kullanıcılarına özel sunulan, Ocak ayında toplam 50.000 USDT değerinde ödül havuzunun yer aldığı kampanyada, Bitay kullanıcıları arkadaşlarını davet edip üye olmalarını sağlayarak 15.000 Bitay Coin’e varan ödüller kazanma şansını yakalıyor.

31 Ocak 2023’e kadar devam edecek olan kampanyada arkadaşının referans linki ile Bitay’a kaydolacak tüm yeni üyelere de 100 Bitay Coin hoş geldin hediyesi sunuluyor. Kripto dünyasına ilgi duyan ve arkadaşlarıyla birlikte kazanmak isteyen herkes bu kampanyaya katılabilir.

Kampanya detayları için aşağıdaki linki inceleyebilirsiniz.
www.bitay.com.tr/airdrop

Bitay kullanıcıları Kripto Çark’ta kazanmaya devam ediyor

Bu kampanya ise Bitay’a yeni üye olacak kullanıcılara özel… Bitay’a üye olurken kazanmak için arkadaşlarınızdan bir referans linki beklemenize gerek yok. Bitay’a üye olarak, Kripto Çark’ı çevirme şansını yakalayabilirsiniz.

Davet Et & Kazan kampanyasıyla Bitay’a üye olan kullanıcılar 100 Bitay Coin hoş geldin hediyesi kazanırken, Kripto Çark kampanyasında Bitay’a üye olduktan sonra çarkı çevirerek 1000 Bitay Coin’e varan ödülleri kazanma şansını yakalayabilirsiniz. Bu kampanyada her yeni kullanıcı çarkı bir kez çevirme hakkına sahiptir.

 Kampanya 27 Ocak 2023 tarihinde sona erecektir.

Kampanya detaylarını aşağıdaki linkte bulabilirsiniz.
www.bitay.com.tr/crypto-wheel

USDT İşlem Çiftlerinde Sıfır Komisyon

Bu kampanyaya ise herhangi bir yeni üyelik koşulu bulunmamakla birlikte tüm Bitay kullanıcıları katılabilmektedir. 31 Ocak 2023’e kadar devam edecek “0 komisyon” kampanyasında kullanıcılar, Bitay hesaplarından yapacakları USDT işlem çiftlerindeki işlemlerini tamamen ücretsiz olarak gerçekleştirebilmektedirler.

Kampanya hakkında detaylı bilgi almak için aşağıdaki linki inceleyebilirsiniz.

www.bitay.com.tr/zero-commission

7/24 Türk Lirası Yatırımı ve Ücretsiz Türk Lirası Çekimi

Bitay’da anlaşmalı bankalar aracılığıyla, havale, EFT ve FAST yoluyla, 7/24 Türk Lirası yatırım işlemlerinizi gerçekleştirebilirsiniz. Üstelik birçok kripto varlık platformunun aksine Bitay’da Türk Lirası çekim taleplerinizde herhangi bir ek ücret olmaksızın işleminizi tamamlayabilirsiniz.

 

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı