DOLAR
32,3325
EURO
35,1176
ALTIN
2.310,95
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Açık
21°C
İstanbul
21°C
Açık
Cuma Az Bulutlu
23°C
Cumartesi Az Bulutlu
21°C
Pazar Az Bulutlu
21°C
Pazartesi Az Bulutlu
23°C

Boehringer Ingelheim Türkiye Çalışanları, Bİ-LET Programı ile Potansiyellerini Keşfediyor

“Yaratıcılıkla Gelen Değerler” vizyonu ile yaratıcılığı ve yenilikçiliği odağına alan bir kurum kültürüne sahip olan Boehringer Ingelheim Türkiye, çalışanlarının kişisel ve kariyer gelişimlerine destek oluyor.

Boehringer Ingelheim Türkiye Çalışanları, Bİ-LET Programı ile Potansiyellerini Keşfediyor
10.01.2023 14:20
281
A+
A-

“Yaratıcılıkla Gelen Değerler” vizyonu ile yaratıcılığı ve yenilikçiliği odağına alan bir kurum kültürüne sahip olan Boehringer Ingelheim Türkiye, çalışanlarının kişisel ve kariyer gelişimlerine destek oluyor. Bu kapsamda şirket, çalışanların kendi potansiyellerini keşfetmelerine olanak sağlayan Bİ-LET Programı eğitimlerine devam ediyor. 18 ay süren gelişim programı ile saha çalışanlarına bir gelişim yolculuğu sunuluyor.

130’dan fazla pazarda, yaklaşık 52 bin çalışanıyla küresel bir aile şirketi olarak faaliyetlerini sürdüren Boehringer Ingelheim, çalışanları için güvenilir, kapsayıcı, geliştirici ve destekleyici bir çalışma ortamı sunuyor. “Yaratıcılıkla Gelen Değerler” vizyonu ile yaratıcılığı ve yenilikçiliği odağına alan bir kurum kültürüne sahip olan Boehringer Ingelheim, çalışanlarını kendilerini geliştirmeye ve inovatif fikirler üretmeye teşvik ediyor. Bu kapsamda şirket, çalışanlarının kişisel ve kariyer gelişimlerine destek olmak amacıyla eğitim fırsatları sunuyor. Bu fırsatlardan biri olan Bİ-LET Programı ile Boehringer Ingelheim Türkiye, çalışanlarının potansiyellerini keşfetmelerini hedefliyor. 

Bu amaçla, Boehringer Ingelheim Türkiye, 18 ay süren Bİ-LET Programı ile saha çalışanlarına bir gelişim yolculuğu sunuyor. Eğitim programında; Kişisel Farkındalık, Analitik Bakış Açısı, Büyük Resmi Görmek, Değer Yaratma İş Birliği, Geleceğin Mimarı Olmak başlıklı modüller yer alıyor. Bu modüllerle katılımcılar, yeteneklerini keşfetmenin, iş dinamiklerini öğrenmenin ve günlük hayatta öğrendiklerini uygulama fırsatına sahip olmanın yanı sıra, şirketin en önemli projelerini yönetme fırsatı da buluyorlar.

Çalışan gelişiminin insan kaynakları politikalarının temelinde yer alan konulardan biri olduğunu belirten Boehringer Ingelheim Türkiye İK Direktörü Aylin Dodanlı; “Çalışanlarımızı önemsiyor, kariyer evrelerine bağlı olarak değişen ihtiyaçlarını karşılayacak şekilde insan kaynakları politikalarımızı şekillendiriyoruz. Ekip arkadaşlarımızın kendi kariyerleri, öğrenimleri, gelişimleri ve hedefleri hakkında karar verme yetkinliklerine inanıyor, bu yolda onları destekleyecek adımlar atıyoruz. Bu kapsamda çalışanlarımıza yeni bilgiler, yetenekler ve beceriler edinmeleri adına uzun süreli bireysel eğitim fırsatları sunuyoruz. Bİ-LET Programı da çalışma kültürümüzün bir parçası olan gelişim ve dönüşüm ilkemiz doğrultusunda hayata geçirdiğimiz uzun soluklu bir eğitim programı. Yöneticilerimiz ve alanında uzman eğitmenler tarafından verilen eğitimler, öğrenme öğeleri ile gerçek yaşam arasında bağlantı kuracak şekilde tasarlandı. Geçtiğimiz yıl, 3. kez yüz yüze ve hibrit eğitimlerle başlayan ve yaklaşık 20 çalışanımızın faydalandığı Bİ-LET Programı çalışanlarımızın gelişimini desteklemeye devam edecek” dedi. 

 

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı