DOLAR
32,3283
EURO
35,0825
ALTIN
2.307,85
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Açık
21°C
İstanbul
21°C
Açık
Cuma Az Bulutlu
23°C
Cumartesi Az Bulutlu
21°C
Pazar Az Bulutlu
21°C
Pazartesi Az Bulutlu
23°C

Bornovalı minik müzisyenler Cumhuriyet için çalacak

İNCİVAK Çocuk Orkestrası Cumhuriyet için sahnede   Bornova Belediyesi’nin Cevdet İnci Eğitim Vakfı işbirliğiyle 7-18 yaş arası çocukları müzikle buluşturduğu İnci Vakfı Çocuk Orkestrası, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı için sahneye çıkacak.

Bornovalı minik müzisyenler Cumhuriyet için çalacak
19.10.2022 10:10
333
A+
A-

İNCİVAK Çocuk Orkestrası Cumhuriyet için sahnede

 

Bornova Belediyesi’nin Cevdet İnci Eğitim Vakfı işbirliğiyle 7-18 yaş arası çocukları müzikle buluşturduğu İnci Vakfı Çocuk Orkestrası, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı için sahneye çıkacak. 24 Ekim Pazartesi günü Ahmet Adnan Saygun Sanat Merkezi'nde gerçekleşecek olan ücretsiz konser saat 19:00’de başlayacak.

 

Cumhuriyet Bayramı Özel Konseri’nde Şef Tolga Akın yönetiminde sahneye çıkacak olan çocuklar, Cumhuriyetin 99. Yılı için notalara basacak. Bayram coşkusunu yansıtan birçok klasik müzik eserinin seslendirileceği etkinlikte katılımcılara unutulmaz bir müzik ziyafeti sunulacak. Ayrıca etkinlikte yazar Eda Albayrak da ‘Bir Cumhuriyet Hikayesi’ ile izleyicilerle birlikte olacak.

 

Başkan İduğ’dan konsere davet

Özel Konser öncesi İnci Vakfı Onursal Başkanı Şerife İnci Eren ve İnci Vakfı Güç Kaynağı Ece Elbirlik Ürkmez Bornova Belediye Başkanı Dr. Mustafa İduğ’u ziyaret etti. Konserde sahneye çıkan çocukların müziğe İnci Vakfı Çocuk Orkestrası ile başladıklarını belirten Bornova Belediye Başkanı Dr. Mustafa İduğ, “Çocuk Senfoni Orkestrası projesi müzikal başarı kadar gençlerin sosyalleşmesi ve bir bütünün parçası olması açısından da büyük önem taşıyor. Bornova Belediyesi olarak böyle özel bir çalışmanın içinde yer almak ve bunu sürdürülebilir kılmak bizim için gurur verici.  Tüm İzmirlileri, bu özel günde çocuklardan oluşan orkestranın sesine kulak vermeye davet ediyorum" dedi.

 

İnci Vakfı Onursal Başkanı Şerife İnci Eren ve İnci Vakfı Güç Kaynağı Ece Elbirlik Ürkmez ise Bornova Belediyesi ile yaptıkları işbirliğinin uzun yıllardır devam ettiğini belirterek verdiği destek için Bornova Belediye Başkanı Dr. Mustafa İduğ’a teşekkür etti.

 

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı