DOLAR
32,3241
EURO
34,9742
ALTIN
2.312,74
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Açık
21°C
İstanbul
21°C
Açık
Cuma Parçalı Bulutlu
23°C
Cumartesi Az Bulutlu
21°C
Pazar Parçalı Bulutlu
21°C
Pazartesi Az Bulutlu
23°C

Borusan, BSKFest’22 ile çalışanlarını “BSKileHareketeOrtakOl”maya davet etti

Borusan, yaklaşık 850 çalışanı ve aileleriyle bir araya geldiği BSK Festivali’nin ikincisini düzenledi.

Borusan, BSKFest’22 ile çalışanlarını “BSKileHareketeOrtakOl”maya davet etti
26.09.2022 17:40
310
A+
A-

Borusan, yaklaşık 850 çalışanı ve aileleriyle bir araya geldiği BSK Festivali’nin ikincisini düzenledi. “BSKileHareketeOrtakOl” mottosuyla düzenlenen etkinlikte spora, harekete ve eğlenceye doyulurken canlı müzik performansları da sergilendi. Sürdürülebilirliğin de odak noktası olduğu BSK Festivali’22’de Borusan Spor Kulübü sporcuları ve BOM Karting ekiplerinin ilham veren hikayelerine yer verildi.

 

Borusan, Borusan Spor Kulübü Festivali’nin ikincisini 24 Eylül’de düzenledi. Borusanlı çalışanlar ve ailelerinin katıldığı BSKFest’22’de eğlenceye, spora, harekete doyulurken canlı müzik performansları da sergilendi.

 

Jess Molho’nun sunuculuğunu üstlendiği ve yaklaşık 850 kişinin katıldığı etkinlikte hem çocuklar hem yetişkinler için eğlenceli aktiviteler ve spor turnuvaları, Yuvam Dünya çocuk atölyesi, nefes ve aromaterapi atölyeleri düzenlendi. İX3 BMW ve MINI test sürüş etkinliklerinin yanı sıra BOM simülatör ve araç sergileme, Garmin, Kahve Dünyası, PT Akademi Risk Analizi gün boyu katılımcıların ilgi gösterdiği alanlar oldu. Kıvanç Canalkın ve Yol Project canlı müzik performansları ile katılımcılar eğlenceli zaman geçirdi.

 

“İnsanın iyi olma halini gözetiyoruz”

Programın açılışını yapan Borusan Holding İnsan, İletişim, Sürdürülebilirlik Grup Başkanı ve Borusan Spor Kulübü İcra Kurulu Üyesi Nursel Ölmez Ateş insanın iyi olma halini gözeten bir kurum olduklarını hatırlatarak “Sadece fiziksel iyi olma hali değil, zihinsel dinginlik, rahatlama açısından da sporun faydalarının farkındayız. Spor aynı zamanda takım oyuncusu olma, birlikte başarma ve zorlukların üstesinden beraber gelme açısından da bizi geliştiren ve sonuçlarını hayatımızın her alanında gördüğümüz bir aktivite. Bugün de bu güzel ortamda sporun, çeşitli versiyonlarını deneyimleme şansı bulduğumuz, bedenimize, ruhumuza iyi gelen bir etkinlikte bir araya geldiğimiz için mutluyuz” dedi.

 

Borusan’ın sürdürülebilirlik odak alanları olan iklim, insan ve inovasyona da dikkat çekilen etkinlikte plastiğe yer verilmezken, sonrasında hayvan barınakları için kullanılmak üzere tekrar kullanılabilir malzemeler tercih edildi.

 

İlham veren hikayelerini paylaştılar

Programda Yuvam Dünya Yönetim Kurulu Başkanı Kıvılcım Pınar Kocabıyık ve Psikolog Dr. Gizem Sürenkök “Değişen Dünyada İyi Hissetmenin Yolları” konulu bir panel gerçekleştirirken Şef Maksut Aşkar ile bilinçli beslenme ve sağlıklı atıştırmalıklar özelinde bir workshop düzenlendi. Ardından gerçekleşen Zumba aktivitesiyle tüm katılımcılar #BSKileHareketeOrtakOl’du. Etkinlik kapsamında gerçekleşen Başarılı Sporcu Hikayeleri panelinde 229 sporcunun yer aldığı Borusan Spor Kulübü’nün Yüzme Takımı Menajeri Aslı Ünsal Güler, BSK Yüzme ve Bisiklet Takımı Menajeri Göktuğ Yılgenci ile BOM Karting yarışçıları Rüzgar Evci, Ayda Biter, Aytaç Biter ilham veren hikayelerini, unutulmaz anılarını paylaştı.

 

Panel sonrasında konuşan Borusan Holding Yönetim Kurulu Üyesi ve Borusan Spor Kulübü İcra Kurulu Üyesi Levent Kocabıyık BSKFest’e katılan herkese teşekkür ederken festivalin geleneksel olarak düzenleneceğini de paylaştı. 

 

Panelin akabinde yıl boyunca çeşitli yarışmalarda derece kazanan BSK Sporcularına Borusan Holding Yönetim Kurulu Üyesi ve Borusan Spor Kulübü İcra Kurulu Üyesi Levent Kocabıyık ve Borusan Spor Kulübü İcra Kurulu Üyesi Şükrü Karapınar tarafından plaket takdimi yapılırken sporun, eğlencenin ve sürdürülebilirliğin odak noktası olduğu BSKFest’22 Yol Project konseri ile sona erdi.

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı