DOLAR
32,3577
EURO
34,9584
ALTIN
2.325,14
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
23°C
İstanbul
23°C
Az Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
22°C
Pazar Az Bulutlu
22°C
Pazartesi Az Bulutlu
24°C
Salı Az Bulutlu
18°C

Buca’da bir dikili ağacı bile olmayanlar, Buca adına ahkam kesmeye çalışıyor

AK Parti İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya, Buca'daki mahalle muhtarlarıyla birlikte inşaatı tamamlanan Buca Seyfi Demirsoy Devlet Hastanesi'ni gezdi.

Buca’da bir dikili ağacı bile olmayanlar, Buca adına ahkam kesmeye çalışıyor
19.10.2022 13:00
232
A+
A-

AK Parti İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya, Buca'daki mahalle muhtarlarıyla birlikte inşaatı tamamlanan Buca Seyfi Demirsoy Devlet Hastanesi'ni gezdi. Buca'nın muhtarları, modern ve son teknoloji ile donatılmış binaya tam not verdiler. Beraberinde Buca Kaymakamı Mahmut Nedim Tunçer, İzmir İl Sağlık Müdürü Doç. Dr. Emre Erkuş, Buca Seyfi Demirsoy Devlet Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Yekta Öncel ve AK Parti Buca İlçe Başkanı Hakan Kalfaoğlu ile hastaneyi dolaşan Kaya, açılış hazırlıkları süren binayla ilgili son bilgileri aldı. Kaya, hastanenin Kasım ayı içerisinde hizmete açılmasının planlandığını da ifade etti.

 

BUCA'YA 814 MİLYONLUK YATIRIMLA DEVASA HASTANE

İzmir'de yaşanan depremde ağır hasar gören hastanenin yerine yeni yapılan Buca Seyfi Demirsoy Eğitim ve Araştırma Hastanesi, 40 bin m2 kapalı alana sahip. Binanın inşaatında son teknoloji kullanıldığının bilgisini veren Kaya, hastanenin Buca'ya ve bölgeye ciddi anlamda büyük katkı vereceğini ifade etti. Güncellenmiş harcama tutarıyla 814 Milyon TL'lik bir yatırımı Buca'ya kazandırmış olduklarını belirten Kaya, "304 yataklı hastanemizde, 152 yoğun bakım yatağı bulunacak. Güvenli ve ileri teknolojiye sahip sağlık hizmeti hemşehrilerimizle buluşacak. Tek kişilik odalardan oluşan modern bir hastane olarak, son teknolojilerle donatılmış tıbbi cihazlarla hastalarımıza hizmet verecektir. Hastanemizin projesinde ayrıca organ/doku nakli yapılabilecek kapasitede 6 ameliyathane, 3 küçük müdahale odası, endoskopi ünitesi, kemoterapi ünitesi, hemodiyaliz ünitesi, fizik tedavi ve görüntüleme merkezi, iki adet bilgisayarlı tomografi (BT) ve iki adet de MR cihazı bulunmaktadır" dedi.

 

BUCA'DA BİR DİKİLİ AĞACI BİLE OLMAYANLAR, BUCA ADINA AHKAM KESMEYE ÇALIŞIYOR!

Buca'ya birçok kamu yatırımını kazandırdıklarını, kazandırmaya da devam edeceklerini belirten Kaya, Buca'da dikili bir ağacı bile olmayanların Buca adına ahkam kesmesini de hayretle izlediklerini dile getirdi. Kaya, "Hemşehrilerimizin beklentisi polemik değil, eser siyasetidir. Biz laf değil, eser üretiyoruz. Laf yerine eserlerin yarıştırıldığı bir İzmir için, Buca için hemşehrilerimizle el ele çalışmaya devam edeceğiz. Buca'ya hiçbir katkısı olmayan, İzmir'in en büyük ilçesi olan Buca'da bir tane eseri olmayanların üretmeye çalıştıkları polemikler gündemimiz değildir. Biz işi yapıyoruz, yapmaya da devam edeceğiz. Ülkemizdeki sayılı hastanelerden birisi olacak Buca Devlet Hastanemiz, İzmir'imize ve Buca'mıza hayırlı ve uğurlu olsun" dedi.

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı