DOLAR
32,3068
EURO
35,0599
ALTIN
2.307,54
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Açık
21°C
İstanbul
21°C
Açık
Cuma Parçalı Bulutlu
23°C
Cumartesi Az Bulutlu
21°C
Pazar Parçalı Bulutlu
21°C
Pazartesi Az Bulutlu
23°C

Çağatay Ulusoy'un Başrolünde Yer Aldığı Terzi'nin Tanıtım Fragmanı Yayınlandı

İKİ DOSTU KARŞI KARŞIYA GETİREN BİR AŞK, GÜN YÜZÜNE ÇIKMAYI BEKLEYEN SIRLAR… Netflix, gerçek bir hayat hikayesinden esinlenen yeni dizisi Terzi’nin tanıtım fragmanını yayınladı.

Çağatay Ulusoy'un Başrolünde Yer Aldığı Terzi'nin Tanıtım Fragmanı Yayınlandı
24.04.2023 11:50
158
A+
A-

İKİ DOSTU KARŞI KARŞIYA GETİREN BİR AŞK, GÜN YÜZÜNE ÇIKMAYI BEKLEYEN SIRLAR…

Netflix, gerçek bir hayat hikayesinden esinlenen yeni dizisi Terzi’nin tanıtım fragmanını yayınladı. Cem Karcı’nın yönettiği, senaryosunu Rana Mamatlıoğlu ve Bekir Baran Sıtkı’nın kaleme aldığı dizide başrol Çağatay Ulusoy’a, Salih Bademci, Olgun Şimşek ve Şifanur Gül gibi başarılı isimlerden oluşan güçlü bir oyuncu kadrosu da eşlik ediyor.

Aşk, Peyami ve Dimitri arasındaki dostluğa karşı galip gelebilecek mi? 

2 Mayıs’ta tüm dünyayla aynı anda sadece Netflix’te yayınlanacak olan Terzi, geçmişin derinliklerine gizlenmiş sırları gün yüzüne çıkaracak; aşk, aile, dostluk gibi kavramları yeniden sorgulatacak bir hikayeyi izleyiciyle buluşturmaya hazırlanıyor. Her bölümüyle yeni bir sır perdesini aralayan dizide, geçmişini hayatının en derinine gömen Peyami ve en yakın arkadaşı Dimitri’nin uzun yıllara dayanan dostluğu bir aşk ile sınanıyor. Peyami, sil baştan kurduğu yaşamında, dedesinin ölümünden sonra sır gibi sakladığı babası Mustafa’nın tüm sorumluluğuyla baş başa kalıyor ve ailesinin köklerine işlemiş sırların peşine düşüyor.

Terzi Hakkında: 

Terzi, yeteneğini büyükbabasından miras alan genç ve başarılı terzi Peyami’nin hikâyesini anlatıyor. Dedesinin ölümünden sonra herkesten sır gibi sakladığı, akli dengesi yerinde olmayan babası Mustafa’nın bakımını üstlenmek zorunda kalan Peyami, en büyük sırrını İstanbul’daki hayatının tam merkezine yerleştirmeye mecbur kalır. İstismar edildiği bir ilişkiden canı pahasına kaçmakta olan Esvet, kendi sırlarıyla Peyami’nin ve Mustafa’nın hayatına girer. 

Yönetmen: Cem Karcı 

Senaristler: Rana Mamatlıoğlu & Bekir Baran Sıtkı

Oyuncular: Çağatay Ulusoy (Peyami), Salih Bademci (Dimitri), Şifanur Gül (Esvet), Olgun Şimşek (Mustafa), Ece Sükan (Suzi), Zeynep Tarhan,  Murat Kılıç, Celile Toyon, Engin Şenkan, Vedat Erincin, Lila Gürmen

Yapımcı: Onur Güvenatam

Yapım Şirketi: OGM Pictures

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı