DOLAR
32,4994
EURO
34,8692
ALTIN
2.481,56
BIST
9.530,47
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
16°C
İstanbul
16°C
Az Bulutlu
Cuma Hafif Yağmurlu
16°C
Cumartesi Az Bulutlu
19°C
Pazar Az Bulutlu
20°C
Pazartesi Az Bulutlu
18°C

Call of Duty®: Mobile’ın, 8. Sezonu “Meçhule Yolculuk” ile Oyuncular Gizemli bir Yolculuğa Başlıyor

7 Eylül 2022’de başlayacak olan Call of Duty®: Mobile’ın 8.

Call of Duty®: Mobile’ın, 8. Sezonu “Meçhule Yolculuk” ile Oyuncular Gizemli bir Yolculuğa Başlıyor
01.09.2022 14:39
461
A+
A-

7 Eylül 2022’de başlayacak olan Call of Duty®: Mobile’ın 8. Sezonu: Meçhule Yolculuk ile oyuncular gizli casusların gizemli dünyasına adım atacaklar.

 

Yeni sezonla birlikte oyuna Call of Duty®: Black Ops Cold War'da yer alan Ekspres haritası ve oyuncuların Battle Royale ve Çok Oyunculu maçlar sırasında istihbaratı ele geçirmek için ipuçları toplamasını sağlayacak yeni temalı bir etkinlik olan Operasyon: Casus Avı gibi birçok yeni içerik ekleniyor. Oyuncular ayrıca yeni sezonla birlikte dünya çapında mevcut Kara Kuvvetleri Savaş Bileti Aboneliği ile gelen bir dizi yeni içerik, bir sürü heyecan verici ve gizli topluluk kutlama etkinliği gibi birçok özel içeriğe de erişebilecekler.

 

Oyuncular, Misty – Gizli Ajan ve Adler – Kurnaz özel operatör görünümlerine, yeni ZRG 20mm silahına ve Battle Royale sınıfı olarak adlandırılan yeni ücretsiz ve premium casus temalı içeriklerine, 50 kademeli yeni savaş biletine, özel silah şablonlarına, profil kartlarına, tılsımlara, COD Puanlarına ve daha fazla içeriklere yeni sezonda erişebilecekler.

 

Call of Duty: Mobile’ın 8. Sezonu Meçhule Yolculuk” hakkında ayrıntılı bilgi için resmî web sitesini ziyaret edebilirsiniz. 

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı