DOLAR
32,3296
EURO
35,0275
ALTIN
2.282,64
BIST
8.974,66
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Açık
20°C
İstanbul
20°C
Açık
Cuma Az Bulutlu
23°C
Cumartesi Az Bulutlu
21°C
Pazar Parçalı Bulutlu
21°C
Pazartesi Az Bulutlu
23°C

Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı: Vatandaşların Sorularını Cevapladı

Başkan İbrahim Sandıkçı’nın vatandaşların sorularını yanıtladığı “Başkana Soru-Yorum” programı yeni formatıyla Canik Belediyesi Youtube kanalında yayınlandı.

Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı: Vatandaşların Sorularını Cevapladı
04.12.2022 14:30
188
A+
A-

Başkan İbrahim Sandıkçı’nın vatandaşların sorularını yanıtladığı “Başkana Soru-Yorum” programı yeni formatıyla Canik Belediyesi Youtube kanalında yayınlandı.

 

Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı,  “Başkana Soru-Yorum” programında vatandaşların ilettiği soruları cevaplamaya devam ediyor. Başkan İbrahim Sandıkçı, Canik Belediyesi Youtube kanalında yayınlanan “Başkana Soru-Yorum” programının yeni formatında vatandaşların video sorularını ve sosyal medya üzerinden ilettiği soruları cevapladı.

 

Yeni Format Yeni Sorular

Vatandaşlardan gelen tüm soruları samimi ve içtenlikle cevaplayan, eleştirel ve olumu yorumları değerlendiren Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı, “Başkana Soru-Yorum programımızda vatandaşlarımızdan gelen tüm soruları cevapladık. Programımızın yeni formatında ekiplerimiz ilçemizin her noktasında vatandaşlarımıza mikrofon uzatarak onların merak ettiği soruları aldılar. Vatandaşlarımızın bizlere yönelttiği her türlü soruyu programımızda cevapladık” dedi.

 

Tüm Sorular Cevaplanıyor

İlçedeki vatandaşların yeni sorularını merakla beklediğini ifade eden Başkan İbrahim Sandıkçı, “İlçe halkımızla her fırsatta bir araya gelerek talep ve önerilerini dinleyip sorularını cevapladığımız gibi sosyal medya üzerinden de merak ettikleri, akılarında olan her türlü soruyu cevapladık. Şeffaf Belediyecilik anlayışımızla vatandaşlarımızdan belediyemiz, çalışmalarımız ve benimle alakalı gelen soruları cevaplamaya devam edeceğim. Vatandaşlarımızdan belediyecilik ve benimle ilgili merak ettikleri yeni sorularını merak içerisinde bekliyorum. Tüm sorulara samimi ve içtenlikle cevap vermeye devam edeceğim” ifadelerini kullandı.

 

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı