DOLAR
32,3867
EURO
35,0622
ALTIN
2.325,73
BIST
9.112,79
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
23°C
İstanbul
23°C
Az Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
22°C
Pazar Parçalı Bulutlu
22°C
Pazartesi Az Bulutlu
24°C
Salı Az Bulutlu
18°C

Canik'te Çocuklar 23 Nisan Coşkusunu Yaşadı

Canik Belediyesi tarafından düzenlenen 23 Nisan Şöleni’ne buluşan çocuklar birbirinden özel etkinliklerle bayram coşkusunu doyasıya yaşadı.

Canik'te Çocuklar 23 Nisan Coşkusunu Yaşadı
23.04.2023 22:00
188
A+
A-

Canik Belediyesi tarafından düzenlenen 23 Nisan Şöleni’ne buluşan çocuklar birbirinden özel etkinliklerle bayram coşkusunu doyasıya yaşadı.

Canik Belediyesi tarafından 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda ilçede düzenlenen 23 Nisan Şöleni’nde bir araya gelen çocuklar bayramın tadını çıkardı. Ramazan Bayramı ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın birleşmesiyle Canik Belediyesi’nin düzenlediği şenlikte çifte bayram sevincini yaşayan çocuklar, düzenlenen gösteriler, eğitici ve eğlenceli aktiviteler, yarışmalar ve müzikal oyunlarla unutulmaz bir bayram yaşadı. Eğlencenin zirveye çıktığı şölende çocuklarla bir araya gelen Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı, onlarla oyunlar oynayıp, sahnelenen gösterileri izledi. Çocuklar, kendilerine çifte bayram sevinci yaşatan, kendileri için özel etkinlikler düzenleyen Başkan İbrahim Sandıkçı’ya teşekkür etti. Yoğun ilgiyle gerçekleşen 23 Nisan Şöleni’ne Canik’ten ve çevre ilçelerden çocuklar ve aileler katıldı.

“Çocuklarımız yarınların temeli, geleceğin aynasıdır”

Çocukların gelecekte her alanda söz sahibi olacağını, vatan, millet ve tüm insanlık için önemli çalışmalar gerçekleştireceğini işaret eden Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı, “Çocuklarımız yarınların temeli, geleceğin aynasıdır. Gelecekte yaşamıyla örnek, çalışmalarıyla vatan, millet ve tüm insanlık adına fayda sağlayacak nesilleri bu bilinçle yetiştirmeliyiz.  Bizler yaşadığımız dünyayı çocuklarımızdan emanet aldığımızı, onların da ardındakilere yeniden emanet edeceğini aklımızdan çıkarmamalıyız. Eğitimiyle alanında uzman, kişiliğiyle örnek toplumlar için mücadele vermeli ve onlar için her türlü imkânı seferber etmeliyiz” ifadelerini kullandı.

Çocukların Bayramını Kutladı

İlçede iki ayrı noktada oluşturulan etkinlik alanında çocuklarla bir araya gelen Başkan İbrahim Sandıkçı, onların bayram sevincine ortak oldu. Çocuklar tarafından büyük bir sevgiyle karşılanan Başkan Sandıkçı, etkinliğe katılan çocuklar ve aileleriyle yakından ilgilenerek talep ve önerilerini dinledi. Tüm çocukların 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutlayan Başkan İbrahim Sandıkçı,“ Geleceğimizin teminatı olan tüm dünya çocuklarının 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutluyor, yavrularımıza sağlık ve başarılarda dolu bir yaşam diliyorum” diye konuştu. Başkan Sandıkçı etkinlikte çocuklara hediyeler verdi.

Canik Belediyesi tarafından Lovelet AVM ve Piazza AVM’de gerçekleştirilen 23 Nisan Şöleni’ne AK Parti  Çevre, Şehir ve Kültürden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı, Samsun Milletvekili ve Milletvekili Adayı Çiğdem Karaaslan, Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı, AK Parti Canik İlçe Başkanı Mahmut Gençay, aileler ve çocuklar katıldı.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı