DOLAR
32,3171
EURO
35,0910
ALTIN
2.299,97
BIST
9.050,08
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Açık
21°C
İstanbul
21°C
Açık
Cuma Az Bulutlu
23°C
Cumartesi Az Bulutlu
21°C
Pazar Az Bulutlu
21°C
Pazartesi Az Bulutlu
23°C

Casper VIA Ailesinin En Yeni Üyesi X30 Plus Satışa Çıktı

Türkiye’nin teknoloji markası Casper, VIA ailesinin en yeni üyesi X30 Plus’ı duyurdu.

Casper VIA Ailesinin En Yeni Üyesi X30 Plus Satışa Çıktı
23.03.2023 13:30
181
A+
A-

Türkiye’nin teknoloji markası Casper, VIA ailesinin en yeni üyesi X30 Plus’ı duyurdu. Trendleri takip eden tüketicilerin tüm ihtiyaçlarına cevap veren Casper, modern tasarıma ve birbirinden güçlü özelliklere sahip yeni akıllı telefonuyla tüketicilere hayallerindeki teknolojiyi sunuyor. 

8 GB RAM + 8 GB sanal RAM olmak üzere toplamda 16 GB RAM özelliği, 50 MP kamerası, 4600 mAh batarya kapasitesi, NFC teknolojisi ve 30 W hızlı şarj özelliğine sahip Casper VIA X30 Plus, üstün teknolojik özellikleri trend bir tasarımla kullanıcılarıyla buluşturuyor.

Hayatın dijitalleşmesi ve mobilitenin öneminin artmasıyla birlikte kullanıcıların ihtiyaçları da değişiyor. Trendleri takip eden birçok tüketicinin geniş ekrana, güçlü özelliklere sahip kameraya, hızlı şarj edilebilen bataryaya ve yüksek kapasiteli depolama seçenekleri sunan akıllı telefonlara ihtiyaç duyduğunu göz önünde bulunduran Türkiye’nin teknoloji markası Casper, kullanıcıların tüm bu ihtiyaçlarını VIA X30 Plus’ta topladı. İnce, köşeli ve sadece 8.1 mm gövde inceliğine sahip, Android 12 işletim sistemiyle gelen Casper VIA X30 Plus, arka kapak tasarımında kullanılan özel dikey parlama efekti ile göz alıcı ve premium bir görünüm sunuyor. Yeni VIA X30 Plus, yapay zeka teknolojisine sahip 50 MP’lik ana kamerasıyla yüksek çözünürlüklü fotoğraflar çekebilirken ana kamerayı destekleyen 8 MP 118 derecelik geniş açı kamerasıyla tek bir kareye çok daha fazla perspektif sığdırıyor. VIA X30 Plus’ın 2 MP’lik bokeh kamera özelliği ise fotoğraflara derinlik katıyor ve 13 MP yüksek çözünürlüklü ön kamerayla kullanıcılar en mutlu anlarını ölümsüzleştirebiliyor.

30 W Hızlı Şarj Özelliği ve Üstün RAM Kapasitesi Asla Yarı Yolda Bırakmaz

%89 ekran gövde oranı ve 6.5” FHD IPS panele sahip Casper VIA X30 Plus ile tüm multimedya içeriklerde sinematik bir deneyim elde edilebiliyor. 256 GB depolama alanında 50 bin fotoğraf ve 48 saatlik 720P video depolayabilen Casper VIA X30 Plus, depolama alanını 512 GB’a kadar artırma opsiyonu da sunuyor. 30 W hızlı şarj özelliği sayesinde de kullanıcılarına 30 dakika içinde %60 dolum yapabilme imkanı sunuyor. Ayrıca, RAM Plus Future seçeneği ve 8 GB RAM’e ek olarak 8 GB’lık sanal RAM desteğiyle hızlı uygulama kullanımı ve yüksek oyun performansı sunan VIA X30 Plus, kullanıcılarına benzersiz bir deneyim yaşatıyor. Type-C teknolojisiyle kullanıcıların hem telefonlarını şarj edebilmesine hem de hızlı veri aktarımı yapabilmesine olanak sağlayan VIA X30 Plus, yüz tanıma sistemi ve parmak izi okuyucusuyla da güvende hissettiriyor.

Casper VIA X30 Plus’ın NFC Özelliği Sayesinde Cüzdana veya Karta İhtiyaç Yok

Mobil cihazlar ile ödeme yapmak ve almak, NFC teknolojisi ile mümkün hale geliyor. Gerek alışveriş yaparken gerek finansal işlemler gerçekleştirirken birçok kullanıcı NFC teknolojisini kullanıyor. Temassız olarak işlemlerin gerçekleşmesine olanak sağlayan yeni nesil ödeme teknolojisi NFC özelliğiyle birlikte gelen Casper VIA X30 Plus sayesinde, internete veya mobil veriye ihtiyaç duyulmadan yaklaşık 10 cm yakınlıktaki tüm cihazlarla bağlantı kurulabiliyor. Casper VIA X30 Plus’ı satın alan tüm kullanıcılar, kablolu kulaklık ve şeffaf koruma kılıfına da ücretsiz bir şekilde sahip oluyor. Türkiye’nin teknoloji markası Casper’ın, kullanıcıların tüm ihtiyaçlarını tek bir telefonda topladığı VIA X30 Plus’ın tüm özellikler şu şekilde:

  • 16 GB RAM (8 GB RAM + 8 GB VRAM)
  • 256 GB dahili hafıza
  • 512 GB’a kadar artırılabilir hafıza
  • 30W Hızlı Şarj
  • NFC Teknolojisi
  • 50 MP + 8 MP + 2 MP Yapay Zeka Destekli Arka Kamera
  • 13 MP Ön Kamera
  • Çoklu Çekim Modları
  • MediaTek Helio G99 6 nm, 8 Çekirdek İşlemci
  • 4600 mAh Batarya
  • 6.5” Ekran Boyutu
  • %89 Ekran Gövde Oranı
  • 2400*1080 FHD Ekran Çözünürlüğü
  • IPS Ekran Teknolojisi
  • Platin Antrasit ve Platin Gümüş Renk Seçenekleri
  • 550 NIT Ekran Parlaklığı
  • Android 12 İşletim Sistemi
  • Fingerprint / Face ID Özelliği

 

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı