DOLAR
32,3285
EURO
35,0893
ALTIN
2.297,14
BIST
9.041,24
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Açık
20°C
İstanbul
20°C
Açık
Cuma Az Bulutlu
23°C
Cumartesi Az Bulutlu
21°C
Pazar Az Bulutlu
21°C
Pazartesi Az Bulutlu
23°C

Çeşme’de Cumhuriyet coşkusu Suavi ile meydanlara taşacak

Çeşme Belediyesi’nin Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluşunun 99.

Çeşme’de Cumhuriyet coşkusu Suavi ile meydanlara taşacak
27.10.2022 13:10
265
A+
A-

Çeşme Belediyesi’nin Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluşunun 99. yılına özel düzenlediği kutlamalar konserden, Büyük Cumhuriyet Yürüyüşü’ne kadar kentin dört bir yanına sarılacak. Cumhuriyet coşkusu Suavi konseri ile meydanlara taşacak.

 

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nın 99. yıl dönümü kapsamında Çeşme’de Büyük Cumhuriyet Yürüşü yapılacak. 29 Ekim Cumartesi günü saat 20.00’de Musalla Mahallesi’ndeki 16 Eylül Parkı önünde başlayacak olan Fener Alayı Cumhuriyet Meydanı’nda sona erecek.

 

Oran’dan Cumhuriyet Bayramı coşkusuna davet

Fener Alayı’nın ardından Cumhuriyet Meydanı’nda 21.00’da başlayacak Suavi Konseri ile Cumhuriyet coşkusu meydanlara taşacak. Cumhuriyet coşkusunun doyasıya yaşanacağı etkinliklere tüm vatandaşları davet eden Çeşme Belediye Başkanı M. Ekrem Oran, “Her 29 Ekim’de olduğu gibi, bu yıl da yüreğinde bağımsızlık aşkı olan cumhuriyetçi vatandaşlarımızı Büyük Cumhuriyet Yürüyüşümüze bekliyoruz. Bu yürüyüş özgürlük için, milli egemenlik için, aydınlık yarınlar için 19 Mayıs’ta Samsun’dan atılan ilk adımla başladı. Ve bizler var oldukça Mustafa Kemal’in izinde yürümeye devam edeceğiz. Cumhuriyet Bayramımız’ın 99. yılı kutlu olsun” dedi.

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı