DOLAR
32,4923
EURO
34,9263
ALTIN
2.438,81
BIST
9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
20°C
İstanbul
20°C
Az Bulutlu
Cuma Az Bulutlu
18°C
Cumartesi Az Bulutlu
16°C
Pazar Hafif Yağmurlu
16°C
Pazartesi Az Bulutlu
18°C

Cumhuriyet Kupası İçin Mücadele Edecekler

Ayvalık Belediyesi ve Atatürkçü Düşünce Derneği Ayvalık Şubesi'nin ortaklığında Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Bölge temsilcisi Cemal Erhanoğlu'nun organize ettiği 3'üncü Kırsal Mahallelerarası “Cumhuriyet Kupası” Futbol Turnuvası 16 takımın katılımı ve Belediye Başkanı Mesut Ergin'in vuruşuyla başladı.

Cumhuriyet Kupası İçin Mücadele Edecekler
04.10.2022 18:20
328
A+
A-

Ayvalık Belediyesi ve Atatürkçü Düşünce Derneği Ayvalık Şubesi'nin ortaklığında Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Bölge temsilcisi Cemal Erhanoğlu'nun organize ettiği 3'üncü Kırsal Mahallelerarası “Cumhuriyet Kupası” Futbol Turnuvası 16 takımın katılımı ve Belediye Başkanı Mesut Ergin'in vuruşuyla başladı. Sarı Zeybek Spor ve Sosyal Tesisleri’nde gerçekleştirilen turnuvanın ilk maçlarında Bulutçeşme-Yeniköy ve Odaburnu-Üçkabaağaç takımları karşılaştı.

 

Birlik ve beraberliği artıran bu turnuvaları düzenlemekten büyük bir mutluluk duyduklarını dile getiren Ayvalık Belediye Başkanı Mesut Ergin, “Turnuvadaki tüm takımlarımıza başarılar diliyorum. Sevindirici olan da turnuvaya tüm köylerimiz katılım gösterdi. 16 köyümüzün gençleri Cumhuriyet Kupası için mücadele edecek. Tabii ki bu mücadele centilmence, Atatürk’ün işaret ettiği gibi "Ben sporcunun zeki, çevik ve aynı zamanda ahlâklısını severim” sözlerine sadık kalarak yürütülecek. Cumhuriyetimizin 99’uncu yılını kutlayacağımız 29 Ekim günü, yine şampiyon olan takıma Cumhuriyet Kupası’nı gururla takdim edeceğiz” dedi.

 

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı