DOLAR
32,3296
EURO
35,0275
ALTIN
2.282,64
BIST
8.974,66
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Açık
20°C
İstanbul
20°C
Açık
Cuma Az Bulutlu
23°C
Cumartesi Az Bulutlu
21°C
Pazar Parçalı Bulutlu
21°C
Pazartesi Az Bulutlu
23°C

Dell Technologies “Dünyanın İlk'lerini” Duyurmaya Devam Ediyor

Dell Technologies, UltraSharp ailesine yeni katılan ürünlerini duyurdu.

Dell Technologies “Dünyanın İlk'lerini” Duyurmaya Devam Ediyor
17.01.2023 13:01
216
A+
A-

Dell Technologies, UltraSharp ailesine yeni katılan ürünlerini duyurdu. Şirket, dünyanın ilk 6K IPS Black monitörü ve dünyanın ilk Zoom sertifikalı iş birliği klavyesiyle kullanıcıların karşısına çıktı.

Dell Technologies, UltraSharp ailesine yeni katılan ürünlerini duyurdu. Dell-Forrester’ın yakın zamanda yaptığı ve çalışanların yüzde 50’sinden fazlasının monitörleri üretkenliği artıran en önemli cihaz olarak değerlendirdiği araştırmayla birlikte harekete geçen şirket, dünyanın ilk 6K IPS Black monitörü ve dünyanın ilk Zoom sertifikalı iş birliği klavyesiyle kullanıcıların karşısına çıktı.

İnovasyonda Çıtayı Yükseltiyor

Dell, daha yüksek kontrast ve daha derin siyah renk sunan IPS Black panel teknolojisine1 sahip dünyanın ilk 6K çözünürlüklü monitörü ile sunduğu yeniliklerde çıtayı yükseltiyor. Windows ve Mac işletim sistemleriyle tamamen uyumlu olan Dell UltraSharp 32 6K Monitör (U3224KB), her bir pikselin önemli olduğu grafik tasarımcılar, mühendisler ve veri bilimcileri gibi ayrıntı odaklı profesyoneller için çarpıcı 6K çözünürlükte ve VESA sertifikalı DisplayHDR 600’de olağanüstü detaylar, keskinlik ve renk doğruluğu ile çıtayı yükseltiyor. 4K’ya kıyasla 6K çözünürlükte yüzde 150 daha fazla piksel sunan yeni UltraSharp 32 6K Monitör, veri setlerinize ve grafiklerinize ekstra ayrıntılar ve ilave netlik sağlıyor.

IPS Black teknolojisinin dâhil edilmesi, karanlık ortamlarda bile koyu renkli nesneler için derinlikte bir artış ve neredeyse her açıdan görüntülenebilen doğru renkler anlamına geliyor. Dell’in yakın zamanda yaptırdığı Hot Tech araştırması, IPS Black teknolojisine sahip monitörlerin özellikle açık ton grilerin görüntülenmesinde geleneksel IPS’lere göre yüzde 41’e kadar daha derin siyah seviyeleri ve 1,2 kata kadar daha iyi renk doğruluğu sunduğunu ortaya koyuyor. UltraSharp 32 6K Monitör, özellikle düşük ışıklı ortamlarda mükemmel video konferans özellikleri arayan kullanıcılar için de ideal. Monitör, dâhili çift kazançlı HDR 4K web kamerasına sahip. Akıllı ve daha güvenli bir iş birliği deneyimi için otomatik çerçeveleme, ışık ayarlarının yanı sıra gelişmiş netlik, otomatik SafeShutter özellikleri sunuyor. Monitörde ayrıca yankı önleyici mikrofon ve çift 14W hoparlör bulunuyor. Çalışma alanınızı düzenli tutmak için kablo kirliliğini azaltan ve ön yüzde yer alan pop-out feature, öne doğru açılır özelliğiyle de cihaz ve aksesuarlarınızı kolayca bağlayabilmeniz için bağlantı noktalarına kolay erişim sağlıyor.

Sıkıştırmaya gerek kalmaksızın sorunsuz görüntü aktarımına yardımcı olan DisplayPort 2.1 ile görüntüleri kolayca aktarabilmenizi sağlayan monitör, Extended Power Range ile birlikte ThunderboltTM 4 bağlantısı ve 140 W’a kadar güç dağıtımı sunarak daha güçlü iş istasyonlarını şarj etmenize ve bunlara bağlanmanıza olanak tanıyor.

Günlük ihtiyaçların iki yeni kahramanı da sahnede! 

Dell Technologies, 6K çözünürlüğe ihtiyaç duymayan kullanıcılar için de günlük ihtiyaçlarına uygun iki yeni UltraSharp monitör sunuyor.

IPS Black teknolojisine sahip ilk kavisli WQHD monitörü olan Dell UltraSharp 34 Kavisli USB-C Hub Monitör (U3423WE), Picture-by-Picture (PBP) ve Picture-in-Picture (PIP) özelliklerini kullanarak iki bilgisayardan içerik alıp görüntülemeye imkân veriyor ve entegre çift 5W hoparlörlerle ses kalitesini en üst düzeyde tutuyor. 

Üretkenlik ile iş birliğini bir araya getiren Dell UltraSharp 43 4K USB-C Hub Monitör (U4323QE) ise bir bilgisayarı monitöre bağlayıp ekranı bölmeye (en fazla dört), ayrıca monitöre dört adede kadar farklı bilgisayar bağlamaya olanak tanıyor. Böylece dört girişi de görüntülemek ve KVM kullanarak aralarında geçiş yapmak mümkün oluyor. 

Dell Monitörlerde Sürdürülebilirlik Ön Planda

Dell, ENERGY STAR®, EPEAT ve TCO Certified Edge olma taahhüdüne sadık kalmaya devam ediyor. 

Bu kapsamda Dell’in bu monitörleri yüzde 85’e kadar kullanım ömrünü tamamlayan ürünlerden elde edilen geri dönüştürülmüş plastik ve yüzde 90’a kadar geri dönüştürülmüş alüminyum içeriyor. Ayrıca, yüzde 90’a varan oranlarda geri dönüştürülmüş malzemelerden yapılmış kaliteli ambalaj bileşenleriyle birlikte gönderiliyor. .

 Zoom sertifikalı ilk klavye! 

Dell, 2023’e dünyanın ilk Zoom sertifikalı iş birliği klavyesi olan Dell Premier Collaboration Keyboard (KB900) ile damgasını vurmaya hazırlanıyor. Şık tasarımı, Zoom aramalarını kolayca yönetmek için özel dokunmatik kontrollere sahip; mikrofonun sesini kapatıp açmanıza, görüntü kapatıp açmanıza, kolayca ekran paylaşmanıza ve sohbet panosunu açmanıza olanak tanıyor. El yakınlığı algılamalı akıllı arka aydınlatma, 15 programlanabilir tuş ve bir dakikalık hızlı USB-C şarjla tam gün veya tek bir şarjla 20 güne kadar pil ömrü gibi özelliklerle de öne çıkıyor. 

Klavye, rahat bir avuç içi tutuşu için tasarlanmış yeni Dell Premier Rechargeable Mouse (MS900) ile eşleştiğinde ise deneyimi yepyeni bir boyuta taşıyor. Bu mouse, neredeyse her yüzeyde sorunsuz çalışmanıza olanak tanıyan, hatta cam yüzeyde bile hareket edebilen (track-on-glass) sensöre sahip. Yumuşak kayma ve gelişmiş dört yönlü kaydırma özelliğiyle  daha sezgisel bir gezinme deneyimi sağlıyor. Pil ömrü konusunda endişelenmeden üç cihaz arasında geçiş yapabilir ve Dell Peripheral Manager ile hız, izleme (8K dpi’ye kadar) ve hassasiyetle ilgili ince ayar yapabilirsiniz. Bir dakikalık USB-C hızlı şarjla yarım gün kullanım ve tam şarjla üç aya kadar pil ömrü sağlıyor. Her iki cihaz da Dell Pair tek tıklama bağlantısıyla sorunsuz ve daha güvenli çalışıyor. Ayrıca verilerinizin güvende kalmasına yardımcı olmak için şifreleniyor.

Satışa Sunulma Tarihi

Dell UltraSharp 32 6K Monitör (U3224KB) 2023’ün ilk yarısında, Dell UltraSharp 34 Kavisli USB-C Hub Monitör (U3423WE) ve Dell UltraSharp 43 4K USB-C Hub Monitör (U4323QE) ise 31 Ocak 2023’te satışa sunulacak. Dell Premier Collaboration Keyboard (KB900) ve Dell Premier Rechargeable Mouse (MS900) 31 Ocak 2023’te, ikisi bir arada olarak ise 23 Mart 2023’te satışa sunulacak.

 

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı