DOLAR
32,3679
EURO
35,1021
ALTIN
2.325,03
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Açık
21°C
İstanbul
21°C
Açık
Cuma Parçalı Bulutlu
23°C
Cumartesi Az Bulutlu
21°C
Pazar Parçalı Bulutlu
21°C
Pazartesi Az Bulutlu
23°C

Demokrasi ve Cumhuriyet’in 100. yıl sloganını belirle: Demokrasi ve Cumhuriyet Yılı Slogan Yarışması başlıyor

Lüleburgaz Belediyesi’nin Türkiye Cumhuriyeti’nin 100’üncü yılı için belirlediği 2023 Demokrasi ve Cumhuriyet Yılı Slogan Yarışması başlıyor.

Demokrasi ve Cumhuriyet’in 100. yıl sloganını belirle:  Demokrasi ve Cumhuriyet Yılı Slogan Yarışması başlıyor
06.10.2022 11:30
332
A+
A-

Lüleburgaz Belediyesi’nin Türkiye Cumhuriyeti’nin 100’üncü yılı için belirlediği 2023 Demokrasi ve Cumhuriyet Yılı Slogan Yarışması başlıyor. Slogan yarışmasına katılmak isteyenler 17-24 Ekim tarihleri arasında en fazla 3’er slogan ile başvurabilecek. Kazanan sloganlar 4 Kasım Cuma günü açıklanacak. Yarışmanın sonunda birinciye laptop, ikinci ve üçüncüye tablet verilecek.

 

Her yılı belirli bir tema çerçevesinde kutlayarak o konu hakkında farkındalık oluşturan Lüleburgaz Belediyesi, Cumhuriyet’in 100’üncü yılı için Belediye Meclisi’nce belirlenen Demokrasi ve Cumhuriyet Yılı kapsamında slogan yarışması başlıyor.

 

Başvurular 17-24 Ekim arasında!

 

Kazananlara sürpriz hediyelerin verileceği slogan yarışmasının başvuruları 17-24 Ekim tarihleri arasında olacak. 9 yaş ve üzeri adayların “rumuz” ile katılabileceği slogan yarışmasının kazananları 4 Kasım Cuma günü açıklanacak. Başvuru süresinin ardından gönderilen hiçbir sloganın kabul edilmeyeceği yarışmanın ödül töreni ise 2023 Demokrasi ve Cumhuriyet Yılı Tanıtım Gecesi’nde gerçekleşecek. Yarışmada dereceye girenlerden birinciye laptop, ikinci ve üçüncüye ise tablet verilecek.

 

KATILIM KOŞULLARI:

 

– Yarışma ulusal ve tek kademeli olup, 9 yaş  ve üzeri herkese  açıktır.

– Yarışmaya her katılımcı en fazla 3 adet sloganla katılabilir.

– Yarışmaya  katılacak  katılımcının  sloganı  ile  birlikte  Adı-Soyadı,  Yarışma  için katılımcı  tarafından  belirlenmiş  olan  rumuz,  T.C.  Kimlik  Numarası,  Açık  Adresi, Telefon Numarası ve varsa e-posta adresi ve velinin imzasının bulunduğu katılım formunu iletmesi gerekmektedir. Katılım Formu Şartname eklerinde yer almaktadır.

 

– Yarışma ile ilgili başvurular adrese posta, veya iletişim kısmında bilgisi verilen e-posta adresine ya da elden Lüleburgaz Belediyesi Kültür İşleri Müdürlüğü'ne yapılacaktır.

Yarışma ile ilgili başvuru ve teslimler için;

Elden veya posta-kargo ile katılımlarda;

Yarışmacı her slogan için ayrı ve kapalı bir  katılım  formu  düzenleyecektir.

 

Formun yer aldığı kapalı zarfın üzerinde, katılımcının eseri için kullandığı en az altı  (  6)  haneli  "RUMUZ"  ile    “Lüleburgaz Belediyesi Slogan Yarışması”  ifadesi bulunacaktır.  Bu zarf üzerinde  katılımcının  kimliğini belirtecek herhangi bir işaret ve yazı bulunmayacaktır.

 

E-Posta ile katılımlarda; Yarışmacı her slogan için ayrı bir rumuz ile sloganyarismasi@luleburgaz.bel.tr   adresli  Lüleburgaz  Belediyesi’  ne  ait  mail  adresine  doldurdukları  katılım formunu gönderecektir.

 

Tüm rumuzlara ait bilgiler ayrı bir yerde Lüleburgaz Belediye Başkanlığı’nca gizli olarak yarışma sonuçlanana kadar saklanacaktır. Yapılan başvuruların ve katılımcıların kimlik doğrulaması yarışma sekretaryası tarafından yapılacaktır. Kimlik doğrulaması yapılan yarışmacılar değerlendirmeye alınacaktır.

 

– Her  katılımcı,  en  fazla  üç  tane  rumuz  ve  her  rumuz  için  bir  sloganla  yarışmaya katılabilir.

 

– Sloganlar,  konuyu  tam  ve  net  bir  şekilde  anlatmalı,  akılda  kalıcı  olmalı,  yalın  ve anlaşılır olmalıdır.

 

– Yarışmaya katılan sloganın orijinal olması, ilk defa dile getiriliyor olması ve herhangi bir şekilde daha önce kullanılmamış olması ve daha önce kullanılan söz dizimlerinin değiştirilmesinden  elde  edilmemiş  olmalıdır.  Bu  çerçevede  yarışma  sonuçlandıktan sonra  3.  şahıslar  tarafından  iddia  edilecek  her  türlü  telif  hakkı  taleplerinden  jüri sorumlu değildir, doğacak yasal sorumlulukların tümü katılımcıya ait olacaktır.

 

– Konu ile ilgili daha geniş bilgi iletişim kısmında belirtilmiş olan telefon numarasından alınabilir.

 

– Oluşturulacak jürice yarışma birincisi, ikincisi ve üçüncüsü seçilecektir.

 

– Yarışmaya  katılan  tüm  sloganların  kullanım  hakkı  Lüleburgaz  Belediyesine  ait olacaktır.

 

– Katılımcılar; dereceye giren sloganlarının, Lüleburgaz Belediye Başkanlığı’nın beyan ettiği alanlarda, süresiz olarak tam kullanım hakkını verdiklerini peşinen kabul ederek ve  buna  bağlı  olarak,  gerek  Fikir  ve  Sanat  Eserleri  Kanunu,  gerekse  diğer  ilgili mevzuat gereğince yarışmaya gönderdiği eserinin çoğaltma, işlenme, yayma, temsil, umuma  iletim,  faydalanma  ve  benzeri  şekilde  umuma  arzı  ile  ilgili  bilumum  haklar için de tam yetki verdiklerini kabul ederler.

 

– Katılımcılar Lüleburgaz Belediyesinin ödül alan sloganları kendi adına marka olarak tescil ettirme hakkı bulunduğunu gayri kabili rücu olarak kabul, beyan ve taahhüt eder. Ödül kazanan slogan; kurumsal kimlik çalışmalarının bir parçası olarak, Lüleburgaz Belediyesini  temsil  edecek  her  türlü  basılı  materyal  ve  dijital  ortamda,  medya  ve reklam çalışmaları ile promosyon ürünleri, kırtasiye malzemeleri, antetli kağıt, faks, pankart ve benzeri ortam ve faaliyetlerde kullanılıp çoğaltılabilecektir. Bu bağlamda, katılımcı ödül dışında herhangi bir telif hakkı talep edemeyecektir.

 

– Katılım formunu doldurup yarışmaya katılan tüm yarışmacılar, bu şartnamedeki bütün katılım ve yarışma şartlarını, Seçici Kurul ve Lüleburgaz Belediyesi’nin kararlarının tamamını kabul etmiş sayılırlar.

 

ÖDÜL: Yarışma birincisine 1 adet laptop, ikincisine  ve üçüncüsüne 1’er adet tablet hediye edilecektir. Birinci seçilen slogan yılın sloganı olacaktır.

 

DİĞER KOŞULLAR

1- Şartnamenin  ana  ilke  ve  esasları  çerçevesinde,  ortaya  çıkabilecek  aksaklıklar ve tereddütlere yönelik tedbirleri almaya ve bunun için gerektiğinde internet sitesinden önceden duyurmak kaydıyla değişiklik yapmaya, özel ve ek şartnameler hazırlamaya Lüleburgaz Belediyesi yetkilidir.

 

2- Seçici  Kurul  Değerlendirmesi  sonucu  ödülle  değer  slogan  bulunmadığı takdirde Yarışma Lüleburgaz Belediyesi tarafından iptal edilir.

 

3- Ödülle değer bulunmayan tüm katılımcıların sloganları Lüleburgaz Belediyesi tarafından imha edilecektir.

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı