DOLAR
32,3289
EURO
35,0655
ALTIN
2.299,69
BIST
9.044,96
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Açık
20°C
İstanbul
20°C
Açık
Cuma Az Bulutlu
23°C
Cumartesi Az Bulutlu
21°C
Pazar Az Bulutlu
21°C
Pazartesi Az Bulutlu
23°C

Ders Zili Gölcük'te Sanat İçin Çalışıyor Etkinlikleri Başladı

Gölcük Belediyesi tarafından yarıyıl tatilinde olan öğrenciler için düzenlenen “Ders Zili Gölcük’te Sanat İçin Çalıyor” etkinlikleri “Keçe Duvar Süsü” ile başladı.

Ders Zili Gölcük'te Sanat İçin Çalışıyor Etkinlikleri Başladı
31.01.2023 14:30
224
A+
A-

Gölcük Belediyesi tarafından yarıyıl tatilinde olan öğrenciler için düzenlenen “Ders Zili Gölcük’te Sanat İçin Çalıyor” etkinlikleri “Keçe Duvar Süsü” ile başladı.

Gölcük Belediyesi; “Ders Zili Gölcük’te Sanat İçin Çalıyor” etkinlikleri ile Gölcük’te yarıyıl tatilinde olan öğrencileri sanatla buluşturdu. Gölcük Belediyesi Sanat Galerisi’nde düzenlenen etkinlikler “Keçe Duvar Süsü” atölyesi ile başladı. Atölyeye katılan öğrenciler, sanatçı Sevil Adıyaman’dan keçe duvar süsü yapımı hakkında bilgiler alarak öğrendiklerini uygulamaya döktüler.

GERİ DÖNÜŞÜM MALZEMELERİ SANATA DÖNÜŞTÜ

Üretim atölyelerinden alınan atık malzemelerin kullanıldığı eğitimlerde öğrenciler, hayal güçlerini kullanarak kendi duvar süslerini ürettiler. Eğitimlere katılan Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, birbirinden güzel el emeği göz nuru ürünler yaparak hünerlerini sergileyen öğrencileri tebrik etti.

EĞLENCELİ VE ÖĞRETİCİ ATÖLYELER ÖĞRENCİLERİ BEKLİYOR

Öğrencilerin 2022-2023 eğitim-öğretim yılının ilk tatil dönemini faydalı bir şekilde geçirmelerini sağlayacak etkinlikler; 31 Ocak Salı günü bez çanta süsleme, 1 Şubat Çarşamba günü alevde cam boncuk, 2 Şubat Perşembe günü makrome anahtarlık ve 3 Şubat Cuma günü ise arkadaş bileklik yapımı atölyeleri ile devam edecek.

ETKİNLİKLERE BAŞVURULAR DEVAM EDİYOR

Gölcük Belediyesi Sanat Galerisi’nde düzenlenecek “Ders Zili Gölcük’te Sanat İçin Çalıyor” etkinlikleri için başvurular ise devam ediyor. Etkinliklere katılmak isteyen öğrenciler, Gölcük Belediyesi Sanat Galerisi’nin 0549 735 26 94 numaralı telefonunu arayarak kayıt yaptırabilirler.

 

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı