DOLAR
32,3690
EURO
34,9519
ALTIN
2.325,69
BIST
9.095,18
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
23°C
İstanbul
23°C
Az Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
22°C
Pazar Az Bulutlu
22°C
Pazartesi Az Bulutlu
24°C
Salı Az Bulutlu
18°C

Devrim Erbil’in Atatürk Kültür Merkezindeki sergisi 27 Kasım’a kadar ziyarete açık

Türk çağdaş sanatının usta ismi Devrim Erbil’in Beyoğlu Kültür Yolu Festivali kapsamında sanatseverlerle buluşan “Renkler ve Teknikler” sergisinin süresi uzatıldı.

Devrim Erbil’in Atatürk Kültür Merkezindeki sergisi 27 Kasım’a kadar ziyarete açık
08.11.2022 11:50
295
A+
A-

Türk çağdaş sanatının usta ismi Devrim Erbil’in Beyoğlu Kültür Yolu Festivali kapsamında sanatseverlerle buluşan “Renkler ve Teknikler” sergisinin süresi uzatıldı. AKM Galeri’de yer alan sergi 27 Kasım’a kadar gezilebilecek.

 

Beyoğlu Kültür Yolu Festivali’nin en çok ilgi çeken sergilerinin başında gelen, ressam Devrim Erbil’in “Renkler ve Teknikler” sergisini görmek için hâlâ fırsat var. 1 Ekim’den bu yana sanatseverlerin yoğun ilgi gösterdiği serginin süresi uzatıldı. AKM Galeri’de ziyaretçilerini ağırlayan sergi, 27 Kasım’a kadar gezilebilecek. Devrim Erbil’in sanatının çeşitli dönemlerinden örnekler içeren sergide, İstanbul’u yansıtan resimlerin yanı sıra, sanatçının eserlerinin işlendiği halılar da yer alıyor.

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı