DOLAR
32,3732
EURO
34,9930
ALTIN
2.325,61
BIST
9.089,01
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
23°C
İstanbul
23°C
Az Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
21°C
Pazar Az Bulutlu
22°C
Pazartesi Az Bulutlu
24°C
Salı Az Bulutlu
19°C

Edremit Belediyesi 7/24 görev başında

Edremit Belediyesi kent genelinde etkili olan şiddetli yağışlara karşı gerekli önlemleri alıyor.

Edremit Belediyesi  7/24 görev başında
23.11.2022 16:00
216
A+
A-

Edremit Belediyesi kent genelinde etkili olan şiddetli yağışlara karşı gerekli önlemleri alıyor. Belediye ekipleri 7/24 görev yapıyor.

 

Edremit ilçesinde etkili olan sağanak yağışlarda herhangi bir olumsuzluk yaşanmaması için belediye ekiplerinin çalışmaları devam ediyor. Önceden alınan önlemlere ek olarak 7 gün 24 saat görevde taşkın tehlikelerine karşı mazgal ve menfezler temizleniyor. Hava şartlarının kötü seyretmesi halinde ani su baskınları ve taşkınları engellemek için sahillerde ve trafiğin yoğun olduğu cadde ve sokaklarda su kanalları temizlenerek açılıyor.

 

Edremit Belediye Başkanı Selman Hasan Arslan, “Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nden alınan bilgiler doğrultusunda ekiplerimizi ve araçlarımızı harekete geçirdik. Vatandaşlarımızın mağduriyet yaşamaması gerekli önlemleri alıyoruz. Anlık oluşan olumsuzluklara ve gelen ihbarlara anında müdahale ediliyor. Şiddetli yağış ve fırtınalı havalarda vatandaşlarımızdan dikkatli olmalarını rica ediyoruz. Olumsuz durumlarda belediyemizin iletişim kanallarından 24 saat bize ulaşabilirler” dedi.

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı