DOLAR
32,3229
EURO
35,1696
ALTIN
2.240,70
BIST
8.718,11
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Hafif Yağmurlu
9°C
İstanbul
9°C
Hafif Yağmurlu
Çarşamba Az Bulutlu
11°C
Perşembe Az Bulutlu
11°C
Cuma Az Bulutlu
12°C
Cumartesi Az Bulutlu
13°C

“Eğitim Ƞ Sanat" Karma Sergisi Dolmabahçe Sanat Galerisi'nde

‘55 Görsel Sanatlar Öğretmeni “Eğitim Ƞ Sanat” Sergisinde Buluştu’ Dolmabahçe Sanat Galerisi 25 Ocak – 5 Şubat tarihleri arasında, küratörlüğünü Zeynep ÖZTÜRK’ün üstlendiği, yaptıkları farklı disiplinlerdeki eserleriyle bir araya gelen, 55 görsel sanatlar öğretmeninin yolunun kesiştiği “Eğitim Ƞ Sanat” isimli karma sergiye ev sahipliği yapıyor.

“Eğitim Ƞ Sanat" Karma Sergisi Dolmabahçe Sanat Galerisi'nde
26.01.2023 17:50
81.618
A+
A-

‘55 Görsel Sanatlar Öğretmeni “Eğitim Ƞ Sanat” Sergisinde Buluştu’

Dolmabahçe Sanat Galerisi 25 Ocak – 5 Şubat tarihleri arasında, küratörlüğünü Zeynep ÖZTÜRK’ün üstlendiği, yaptıkları farklı disiplinlerdeki eserleriyle bir araya gelen, 55 görsel sanatlar öğretmeninin yolunun kesiştiği “Eğitim Ƞ Sanat” isimli karma sergiye ev sahipliği yapıyor.

Dolmabahçe Sanat Galerisi, 25 Ocak Çarşamba günü açılan yeni bir karma sergiyle sanatseverleri bir araya getiriyor. Marmara Üniversitesi Atatürk Eğitim Fakültesi Resim – İş Öğretmenliği Bölümünden mezun olmuş ve şu an kutsal bir meslek olan “Öğretmenlik” ile binlerce öğrenciye dokunan 55 görsel sanatlar öğretmeninin yolu bu kez de “Eğitim Ƞ Sanat” sergisinde kesişiyor. Sergiye katılan öğretmenler eserleriyle, sanatın büyüleyici ve bütünleyici yönünü ziyaretçilerin beğenisine sunuyor. “Eğitim Ƞ Sanat” isimli karma sergi 5 Şubat’a kadar Dolmabahçe Sanat Galerisi’nde ziyaret edilebilir.

Marmara Üniversitesi Atatürk Eğitim Fakültesi Resim – İş Öğretmenliği Bölümünde Öğretim Görevlisi olarak çalışmalarına devam eden Zeynep ÖZTÜRK’ün küratörlüğünde açılan karma sergide, 55 görsel sanatlar öğretmeni farklı disiplinlerdeki çalışmaları ile yer alıyor. Türkiye’nin farklı illerinde görev yapan 55 öğretmen, bu kez eğitimci kimlikleriyle değil sanatçı yönleriyle sanatseverlerle buluşuyor.

Sergi; konuları, anlatımları, teknikleri farklı birçok eserle izleyicileri görsel bir şölene davet ederken “Eğitim Ƞ Sanat” sergisi 05 Şubat 2023 tarihine kadar Dolmabahçe Sanat Galerisi’nde görülebilir.

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı