DOLAR
32,3777
EURO
35,0535
ALTIN
2.326,80
BIST
9.091,57
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
23°C
İstanbul
23°C
Az Bulutlu
Cumartesi Parçalı Bulutlu
22°C
Pazar Parçalı Bulutlu
22°C
Pazartesi Az Bulutlu
24°C
Salı Az Bulutlu
19°C

Eksim Holding Genç Enerji MT Programıyla Yenilikçi Alanlarda İstihdam Sağlıyor

Eksim Holding, Genç Enerji MT Programı’nın üçüncüsü devreye alındı.

Eksim Holding Genç Enerji MT Programıyla Yenilikçi Alanlarda İstihdam Sağlıyor
09.03.2023 12:50
199
A+
A-

Eksim Holding, Genç Enerji MT Programı’nın üçüncüsü devreye alındı. Üniversiteden yeni mezun, yüksek lisans öğrencisi ve üniversite 3 ile 4.sınıf öğrencilerinin yetkinliklerini geliştirmek üzere düzenlenen Genç Enerji MT Programı başladı. Eksim Holding bu programla gençleri farklı alanlarda istihdam etmeyi hedefliyor. 

Nitelikli genç istihdamının artırılması amacıyla çalışmalar yürüten Eksim Holding, Genç Enerji MT Programı’nın üçüncüsünü hayata geçirdi. 6 Mart’ta başlayan ve 9 Nisan’a kadar sürecek olan başvuru sürecinin ardından adaylar Genel Yetenek Testi, İngilizce Testi ve Video Mülakat aşamalarından başarılı olan adaylar ile İstanbul ve Diyarbakır illerinde gerçekleştirilecek mülakatlar sonrasında Finans, Teknoloji, Pazarlama gibi çeşitli bölümlerde çalışmaya başlayacaklar. Genç Enerji MT Programı; enerjiden, gıdaya, yenilenebilir kaynaklardan, sermaye yatırımına kadar farklı sektörlerde eğitim ve deneyim imkânı sunacak. 

Sektörel tecrübeye hâkim şirket yöneticilerinden oluşan eğitmenler ve insan kaynakları uzmanları tarafından verilecek eğitimlerin sonunda, başarılı olan adaylar genel yetenek ve dil sınavının ardından insan kaynakları ve iş birimi mülakatlarına katılmaya hak kazanacak.  Program kapsamında 25 kişilik genç yetenek istihdamın gerçekleştirilmesi hedefleniyor. 

Gençlerin Hayatlarına Dokunuyoruz

Genç Enerji MT Programı ile ilgili bilgi veren Eksim Holding İnsan Kaynakları Başkanı Hasan Kaya yaptığı açıklamada “Eğitim ve istihdama katkı sağlama hedefiyle bugüne kadar birçok gencin hayatına dokunduk. Gençlerimizin nitelikli ve yetkin birer çalışan olması amacıyla hayata geçirdiğimiz programlardan aldığımız sonuçlar bizi mutlu etti. 9 bini aşkın Eksim Ailesi, teknolojik, inovatif ve sürdürülebilir iş alanlarıyla gençlerimizin kariyer yolundaki tercihi olmaya devam edecek” ifadelerini kullandı.

Eksim Tech Talent yetenekleri topluyor 

Eksim Holding Aralık ayında hayata geçirdiği Eksim Tech Talent işe alım programı kapsamında; mühendislik, bilgisayar programcılığı, yazılım gibi bölümlerin lisans, 3. sınıf, son sınıf ve yüksek lisans öğrencilerinden gelen başvuruları kabul etti. Bu kapsamda yapılacak Booth Camp için 20 kişi İstanbul’da, 19 kişi ise Diyarbakır’da programa dâhil edildi. Kamp sonrasında uygun görülen adaylar ile işe alım görüşmeleri başlayacak. Özellikle dijital dönüşüme yönelik çözümler üretecek olan program kapsamında eğitim alan bireyler Eksim Holding çatısı altında yer alan farklı şirketlerde iş başı yapması hedefleniyor. 

 

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı